MBA Global Masters of Business Administration, cu Pathways suplimentare în sănătate publică sau asigurări

Generalități

Programul de descriere

Livrat la campusul londonez al Universității Glasgow Caledonia, acest program global de MBA a fost conceput în jurul angajamentului nostru față de binele comun și Principiile ONU pentru educația responsabilă în management (PRME). Acest program distinct de Global MBA este conceput pentru persoanele întreprinzător și cu minte socială, cu aspirații de a deveni un manager profesionist cu un instinct pentru crearea unei afaceri durabile într-o manieră responsabilă social.

Vei învăța cum să conduci din interior prin inovație și gândire creativă, formându-te într-un lider pregătit pentru lumea de mâine. După finalizare, veți putea identifica nevoile proprii de dezvoltare a competențelor pentru a deveni un lider responsabil al viitorului.

Un MBA flexibil, acest program unic oferă studenților oportunitatea de a se specializa în zona lor preferată printr-o alegere de nouă module elective unice. Studenții pot absolvi, de asemenea, un MBA (sănătate publică) sau un MBA (asigurări) dacă aleg modulele specifice Pathway .

Acest program practic și aplicat oferă o perspectivă asupra provocărilor cotidiene cu care se confruntă managerii dintr-o serie de organizații de afaceri și din sectorul al treilea de pe glob. Subliniem rolul, contribuția și integrarea funcțiilor cheie ale afacerii pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a proiecta și furniza strategii eficiente la nivelul întregii organizații.

Acest program dinamic și solicitant necesită participarea ta energică. La fel ca tine, colegii tăi vor fi ambițioși, foarte motivați și hotărâți să aibă succes. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în program și în rețeaua noastră de studenți mondiali de lideri responsabili social.

GCU London atrage absolvenți de seamă, din întreaga lume și oferă o experiență de student fără egal și angajabilitate internațională.

GCU este mândru că are campusuri de ultimă oră în inima orașului Glasgow și New York.

În cadrul acestui program, veți avea ocazia să întreprindeți două perioade de imersiune culturală de o săptămână în ambele locații interesante (sub rezerva restricțiilor de viză).

MBA-ul nostru unic este proiectat ținând cont de nevoile afacerilor și societății internaționale, ajutând la dezvoltarea abilităților, cunoștințelor și experiențelor necesare pentru a deveni un lider de succes și responsabil în rolurile de management din toate sectoarele.

Ce veți studia

Programul Global MBA va oferi studenților o înțelegere esențială a teoriilor și practicilor managementului.

Concentrația MBA Global este experiența de muncă. Angajarea externă cu afacerile este o parte de bază a curriculum-ului MBA.

Studenții pot alege apoi electivi care să se specializeze într-un subiect ales.

module

Aptitudini și cutie de instrumente MBA (Core):

 • Conducere responsabilă
 • Metode pentru proiecte bazate pe dovezi
 • Proiectul MBA
 • Managementul operațiunilor și analize pentru luarea deciziilor în management
 • Crearea valorii organizaționale
 • Cetățenia corporativă într-o epocă globală
 • Management strategic

Alegători (alegeți unul):

 • Inovație de produse și servicii și logistică globală
 • Gestionarea schimbării
 • Principiile și teoria practicilor de sănătate publică *
 • Automatizări în asigurare, analize, digitalizare și securitate cibernetică **

Alegători (alegeți unul):

 • Inovare și spirit antreprenorial
 • Abordări de acțiune socială pentru sănătatea publică *
 • Continuitatea afacerii și gestionarea crizelor
 • Strategia de marketing globală
 • Soluții de asigurare pentru riscuri pe piețele emergente **

* Pentru a absolvi Global MBA (Public Health), va trebui să alegeți ambele module.

** Pentru a absolvi Global MBA (asigurare), va trebui să alegeți ambele module.

Excursii culturale de imersiune spre Glasgow și New York

GCU este mândru că are campusuri în inima orașului Glasgow și New York. Odată cu înființarea Glasgow Caledonian New York College, suntem prima instituție străină de învățământ superior care a acordat diplome în New York.

Ca parte a acestui program, veți avea ocazia să efectuați excursii opționale de imersiune culturală la Glasgow și New York. *

* Se aplică termenii și condițiile

Cerințe de intrare

Toate cerințele de intrare enumerate aici trebuie să fie utilizate ca ghid și reprezintă minimul necesar pentru a fi luate în considerare pentru intrare. Solicitanții care fac o ofertă condiționată de un loc pot fi rugați să obțină mai mult decât este declarat.

Cerințe tipice de intrare

Gradul de onoare din clasa I sau gradul doi de onoare (sau echivalent).

Cu toate acestea, fiecare cerere este considerată individual. Dacă solicitanții nu au calificările obișnuite de admitere academică, dar pot demonstra experiență de muncă relevantă și / sau credite de la organisme profesionale recunoscute, ei pot fi eligibili pentru a intra în acest program prin Recunoașterea universității de învățare anterioară

Pentru solicitanții cu un anumit grad de afaceri sau cu experiență managerială relevantă, puteți fi, de asemenea, interesat de managementul nostru de brand de lux MBA.

limba engleza

Un scor academic IELTS de 6,0 (sau echivalent), fără element mai mic de 5,5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu limbă engleză în limbajul majoritar, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

Facilităţi

Campusul nostru din Londra oferă studenților noștri MBA la nivel mondial un mediu de învățare de vârf și oferă un spațiu modern de predare pentru prelegeri, studiu în grupuri mici și învățare socială.

Situat într-un mediu ultra-modern în inima Spitalfields, situat în capitala modei și finanțelor din Londra, acest campus universitar profesional postuniversitar se bazează pe parteneriate profesionale și de înaltă calitate din întreaga lume.

Experiența studenților

GCU London are sediul într-unul dintre cele mai vibrante și cosmopolite orașe din lume.

Are tot ce este mai bun în fiecare cultură, fiecare interes și hobby și fiecare formă de artă la ușa ta. Cel mai bun dintre toate, GCU London are sediul într-una dintre cele mai interesante și viitoare zone din Londra; Spitalfields, casa legendară Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets și multe altele.

Campusul oferă o gamă unică de cursuri MBA și MSc, predare de înaltă calitate și legături cu întreprinderile internaționale.

GCU London oferă studenților o experiență de învățare îmbogățitoare și diversă, bazată pe o viață internațională, intelectuală și culturală vibrantă. Atragem studenți din peste 56 de țări, dintr-o serie de medii din toate colțurile lumii.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt determinate în mare parte de starea comisiei.

Taxele de școlarizare includ costurile de cazare în timpul vizitei culturale opționale a cursului. Citiți termenii și condițiile complete.

Taxe de scolarizare 2020/21

 • Acasă (inclusiv Scoția și Europa): 12.500 de lire sterline
 • Internațional (în afara Europei): 14.500 de lire sterline

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Termeni si conditii

Acești termeni și condiții stabilesc obligațiile GCU și ale studenților înregistrați care studiază la Master Global of Business Administration (MBA), pe lângă termenii și condițiile studenților standard ai Universității și, după caz, Termenii și condițiile internaționale ale Universității, care stabilesc drepturi și obligații, precum și obligațiile Universității față de dumneavoastră.

Ultima actualizare Noiembrie 2019

Despre facultate

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Citeste mai mult

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Citește mai puţin