MBA Global Perspective

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

MBA Global Perspective se concentrează pe furnizarea de instrumente necesare pentru studenții care necesită o formare cuprinzătoare în diferite domenii de management. Acesta permite studenților să-și perfecționeze experiența managerială, consolidând-o cu domeniile de studiu ale programului.

Acesta a fost dezvoltat cu scopul de a promova în mod activ dezvoltarea țărilor deservite, de a educa lideri în sectoare cheie prin îmbunătățirea practicilor, atitudinilor și valorilor acestora. Impactul direct al studenților noștri asupra companiilor din America Latină îmbunătățește calitatea vieții și mediul de afaceri. Programul permite elevilor să aibă o experiență cu o perspectivă globală, care este considerată fundamentală de către angajatori.

Construim o componentă diferențială în profilul viitorilor manageri care ar avea o poziție transversală în cadrul companiei. Programul are ca scop replicarea în clasă a provocărilor interdisciplinare care necesită integrarea cunoașterii din diferite domenii ale administrației în viața reală.

Curriculum

Este un MBA de clasă mondială condusă de cea mai bună facultate din America Latină, al cărei corp de studenți este format din mai mult de 14 naționalități.

Programul este alcătuit din blocuri de cursuri obligatorii echilibrate între domeniile funcționale ale administrației. Aceasta durează 15 luni și include un proiect de consultanță în management. Acest program oferă posibilitatea dublării diplomelor și a vizitelor de studiu în afara regiunii, în cadrul "Săptămânii rețelei globale".

În timpul proiectului (MCP), studenții sunt expuși la mediul economic și de afaceri actual sub îndrumarea unui profesor. Prin implementarea a ceea ce au învățat, studenții dobândesc experiență în domenii precum procesul de luare a deciziilor, munca în grup și altele.

Programe de schimb

Ca parte integrantă a misiunii INCAE, experiența multinațională și multiculturală pe care elevii o au de beneficiat este la fel de importantă ca și mediul academic. Având în vedere acest lucru, INCAE promovează relațiile cu alte universități și școli de afaceri de o calitate academică similară, oferind studenților un plus unic pentru educația lor INCAE.

Cele 34 de școli de afaceri selectate pentru programele Student Exchange și Double Degree oferă studenților INCAE posibilitatea de a experimenta medii de viață și de afaceri în alte țări și regiuni, mărind astfel viziunea lor globală asupra afacerilor și relațiilor.

Programul Exchange Student permite studenților bilingvi (spaniolă-engleză) la INCAE să meargă la una dintre școlile partenere pentru un semestru în prima jumătate a celui de-al doilea an al MBA-ului lor. Următoarele sunt cerințele de eligibilitate pentru programele de schimb:

 • Fiți în a treia treaptă a clasei, cu un GPA minim de 3,0.
 • Au mastering complet limba engleză.
 • Acoperă costul tuturor cheltuielilor de călătorie și de trai.

Elevii de la orice altă universitate pot aplica INCAE prin programul Freemover, care ne permite să primim studenții interesați de studierea programului nostru de MBA pentru o perioadă de timp. Departamentul de Programe Internaționale va studia fiecare caz, iar Freemover trebuie să se ocupe de toate procedurile necesare pentru a se înscrie la INCAE de la instituția lor de origine.

De ce vei fi angajat?

Aptitudini

 • Competitiv Character
 • Instruire extensivă privind metodologia de soluționare a cazurilor
 • Învățarea prin experiență
 • Dezvoltare activă privind gestionarea schimbării
 • Concentrați-vă pe spiritul antreprenorial, conducerea și abilitățile interpersonale

Cunoştinţe

Pe măsură ce modulele progresează, abilitățile antreprenoriale sunt concepute strategic pentru a se dezvolta în mod continuu, concentrându-se în mod clar asupra realizării cu succes a unei administrări durabile. Ideea este că studenții caută o cale care le va duce la succesul afacerilor. Acesta este singurul program din lume care pune în aplicare o secțiune transversală a subiectelor co-curriculare pentru a îmbunătăți experiența.

Planificarea carierei

Ca abordări de absolvire, studenții vor fi dobândit o vastă experiență și cunoștințe, iar INCAE caută să-i ajute să găsească cele mai bune oportunități. Departamentul de servicii de carieră este conceput pentru a dezvolta alianțe strategice cu corporații naționale și internaționale care să permită o rețea valoroasă între elevii talentați, absolvenții și potențialii angajatori. Având în vedere acest lucru, am creat o serie de platforme și servicii pentru a promova oportunități de carieră și conexiune. Canalele deschise de comunicare reprezintă cel mai mare avantaj al nostru, permițându-ne să colectăm și să împărtășim eficient informații cu privire la cerințele actuale ale pieței pentru ofertă și forță de muncă

Cine a angajat?115429_empresas.png

Posturi ocupate

 • Vicepreședinte asociat
 • Analist de risc pentru creditul corporativ
 • Manager de echipa
 • Executiv de afaceri
 • Manager de risc
 • Manager de proiect Corporate Banking
 • Mass Market Manager
 • Director financiar
 • Manager de logistică
 • Director financiar
 • Vice presedinte
 • Manager de vanzari
 • Director de proiect
 • Manager general
 • Manager de proiect HR
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Con más de 50 años de historia, INCAE es mucho más que una escuela de negocios. Esta escuela te posiciona como un ejecutivo competitivo a nivel global experto en desarrollar negocios en economías emer ... Citeste mai mult

Con más de 50 años de historia, INCAE es mucho más que una escuela de negocios. Esta escuela te posiciona como un ejecutivo competitivo a nivel global experto en desarrollar negocios en economías emergentes, particularmente América Latina. Citește mai puţin
Raionul Garita, Alajuela , Monte Tabor + 1 Mai mult Mai Puțin