MBASTUDIES.RO

Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} în Administrarea afacerilor Part time în Statele Unite ale Singapore Singapore 2019

Un program global de MBA pregătește studenții pentru cariere în afaceri cu o perspectivă internațională. Participanții adesea studiază în străinătate, câștigând experiență practică într-un loc de muncă la nivel internațional și colaborând cu un set divers de colegi.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Contactează Școli {mbastudies-global-mba:plural} în Administrarea afacerilor Part time în Statele Unite ale Singapore în Singapore 2019

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Singapore Filter

Part-time Manchester Global MBA

Manchester Business School, Singapore Centre
Online & Campus Combinate Part time 18 - 60 luni Ianuarie 2020 Singapore

Ridicați-vă aspirațiile la acest program de clasă mondială, internațională cu program part-time MBA, care se concentrează asupra dvs. ca lider de la bun început. De la antreprenoriat la finanțe internaționale, veți beneficia de cele mai recente gândiri și de perfecționarea competențelor care vă vor distruge pe piața competitivă de astăzi.