MBASTUDIES

Vezi toate {mbastudies-global-mba:plural} în Administrarea afacerilor 2020 în Statele Unite ale Madrid în Spania

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate. 

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Contactează Universități {mbastudies-global-mba:plural} în Administrarea afacerilor în Statele Unite ale Madrid în Spania 2020

1 Rezultate din Administrarea afacerilor, Madrid Filter

Global MBA

ESIC Business & Marketing School
MBA Global
<
La zi
<
18 luni
Engleză
Campus

ESIC Business

Citeste mai mult