MBASTUDIES.RO

Vezi tot {mbastudies-global-mba:plural} în Administrarea Afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Canyon Statele Unite ale Americii 2019

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate. 

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Canyon City în Texas are o populație rezonabil de peste 13.000. Institutele sale de învățământ sunt în mare parte furnizate de către Canyon locale inscrierea Consiliul peste 3.000 de studenti anual.

Contactează Universitățile {mbastudies-global-mba:plural} în Administrarea Afacerilor De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Canyon în Statele Unite ale Americii 2019

1 Rezultate din Administrarea Afacerilor, Canyon, De învăţare la distanţă Filter

mba global

West Texas A&M University - College of Business
Campus Online La zi September 2019 Statele Unite ale Americii Canyon

Din 1994, Colegiul de Afaceri a oferit gradul de Master of Business Administration (MBA) sub forma unei livrări globale.