{mbastudies-global-mba:singular} în America de Sud

Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} Cea Mai Bună în America de Sud 2018

MBA

Un program global de MBA pregătește studenții pentru cariere în afaceri cu o perspectivă internațională. Participanții adesea studiază în străinătate, câștigând experiență practică într-un loc de muncă la nivel internațional și colaborând cu un set divers de colegi.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Spanning mai multe țări și teritorii insulare, America de Sud este acasa, la multe țări vorbitoare de limba spaniola. Aici, elevii pot merge literalmente prin istoria în drumul lor spre clasă și bucurați-vă de cultura a societăților antice. 

Solicită Informații {mbastudies-global-mba:plural} în America de Sud 2018

Citește Mai Mult

Global MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Cu jumătate de normă October 2018 Venezuela Caracas China Shanghai Columbia Bogotá Franţa Paris Mexic Buenavista Statele Unite ale Americii New Orleans Panama Panama City + 11 mai mult

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale. grad dublu acordat .... [+]

Global MBA

Global MBA este o inițiativă comună a patru scoli de afaceri:

* Universitatea Tulane, Statele Unite ale Americii. * Institutul Tehnologic AUTONOMO de Mexico (ITAM), Mexic. * Universidad de los Andes (Uniandes), Columbia. * Institutul de Studii administrative superioare (IESA), Venezuela.

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): grad dublu va fi acordat.

Caracteristici: Programul

Regional: practicile de management Înțelegerea cele mai bune și companiile din America Latină. perspectivă globală: cursuri predate în șase orașe, folosind strategia sa axat pe cazurile de afaceri importante din întreaga lume. Challenger: echipamente trabjos format din patru sau mai mulți studenți din țările în care manipularea culturi diferite , este necesar și se extinde în rețea. ... [-]

The Global Part-time MBA

Alliance Manchester Business School - South America Centre
Online şi campus combinate 2 anii January 2019 Brazilia São Paulo

[+]

de predare de clasă mondială este livrat în blocuri de la atelierele rezidentiale, completate de activitate on-line pentru a îmbogăți experiența de învățare. Acest lucru înseamnă că timpul fizic în afara biroului este programată în avans pentru o perturbare minimă a carierei. În cazul în care cariera dvs. vă va duce în străinătate, puteți continua studiile fără probleme la unul dintre cele șase centre globale.

Programul este învățat pe deplin în limba engleză și îi aducem pe academicieni ai MBS al Alianței la Sao Paulo pentru cursuri. În Brazilia, conducem Global MBA în parteneriat cu FGV-EBAPE, o școală de afaceri locală de prestigiu, iar câteva module din program sunt predate de către cadrele universitare care urmăresc același program la nivel global.... [-]