Filter
MBA Global
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele {mbastudies-global-mba:plural} în Asistență medicală

Un MBA Global este un Master of Business Administration grad care se amestecă de formare în abilități de afaceri tradiționale, cu accent pe leadership la nivel mondial, etică, durabilitate, precum și responsabilitatea corporativă și socială. Unele programe pot oferi studenților posibilitatea de a studia în străinătate.

Ce este un MBA Global în domeniul asistenței medicale? Aceste programe postuniversitare introduc studenții la grupurile cheie de asistență medicală din întreaga lume. Elevii sunt susceptibile de a lua cursuri în afaceri, asistență medicală și practici manageriale, cu accent pe cele mai bune practici la nivel global. Multe dintre aceste programe orientate global evidențiază schimbarea strategică a sistemelor de sănătate, luarea deciziilor bazate pe date și cele mai bune sisteme de sănătate și afaceri pe plan internațional. Unele subiecte și cursuri pe care indivizii pot să le întâlnească includ instrumente financiare pentru sănătate, etică și drept în domeniul asistenței medicale, tehnologia informației și inovațiile digitale în domeniul sănătății, schimbările strategice și punerea în aplicare a asistenței medicale și contabilitatea asistenței medicale.

Multe programe globale de asistență medicală MBA pun accentul pe construirea unor lideri puternici. Competențele de lider pot ajuta absolvenții să obțină locuri de muncă mai plătești. Elevii adesea dobândesc abilitatea de a vedea imaginea mai mare în situații. Privind lucrurile dintr-o perspectivă globală, acestea le pot permite să privească o problemă dintr-un unghi mai larg, separându-le de concurență atunci când solicită locuri de muncă. Unele programe necesită chiar studenții să învețe o limbă străină.

Costul de a obține un MBA Global în domeniul sănătății poate fluctua în funcție de universitate și programul oferit. Diferiți factori pot afecta prețurile, așa că faceți cercetările. Odată ce ați găsit o școală, contactați-o direct pentru prețuri specifice.

Masterat Global de Administrare a Afacerilor programe de asistență medicală de obicei, pregătească studenții pentru o mare varietate de poziții în interiorul și în afara industriei de asistență medicală. Elevii se găsesc adesea calificați unic pentru roluri în calitate de lideri de afaceri, manageri de resurse umane, administratori de sănătate publică, manageri de cont internațional de vânzări și controlori medicali. Absolvenții pot lucra pentru organizații, cum ar fi spitale, centre de reabilitare, guvern, facilități de sănătate mintală și case de îngrijire medicală. Multe persoane se găsesc bine potrivite pentru pozițiile internaționale în domeniul asistenței medicale, în care accentul se pune mai mult pe prevenirea bolilor decât pe tratament.

În funcție de locație și tipul de program, studenții pot găsi universități online și în întreaga lume care oferă un MBA Global în domeniul sănătății. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Asistență medicală

Hanyang University School of Business

Global Healthcare Management MBA (GHCM MBA) - Obiectivul principal al programului este de a produce manageri profesionisti in afaceri de asistenta medicala, care au cunos ... [+]

Global Healthcare Management MBA (GHCM MBA) Prezentare generală a programului

1. Domeniul: Managementul sănătății

2. Gradul: Master în Administrarea Afacerilor în Managementul Sănătății

3. Studenți potențiali

- Manageri ai spitalelor universitare, spitalelor din sectorul public și civil - Medici, asistente medicale și stații administrative din spitale - Angajați în domeniul sănătății și al industriei farmaceutice - Angajații guvernamentali din cadrul Ministerului Sănătății, Asistenței Sociale și Familiei și ai organizațiilor conexe din sectorul public și civil - Alții sunt interesați de managementul asistenței medicale

... [-]
Coreea de Sud Seoul
Martie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză