MBASTUDIES

Vezi toate cele {mbastudies-global-mba:plural} în Banking

Un Master Global de Administrarea Afacerilor (MBA) este o diplomă avansată în afaceri care învață metode internaționale, împreună cu curriculum tradiționale MBA. Acest program este o opțiune excelentă pentru persoanele interesate să lucreze pentru o companie internațională.

Ce este un MBA Global în domeniul bancar? Este o diplomă de studii postuniversitare potrivită pentru studenții interesați în urmărirea unei cariere în domeniul bancar și al finanțelor globale. Ca student absolvent, puteți explora problemele economiei în general. De asemenea, veți lua cursuri legate de organizațiile financiare și operațiunile care subliniază problemele legate de managementul financiar în firmele de afaceri și instituțiile financiare. S-ar putea să aveți ocazia să urmați cursuri precum negocierea, contabilitatea managerială, economia globală, investițiile financiare și financiare.

Global MBA în bancari absolvenți de obicei, să învețe o varietate de competențe care să le beneficieze în viața lor personală și ca profesioniști. Majoritatea studenților devin abilitați la crearea rețelelor. Acest lucru îi poate ajuta să-și creeze prieteni și poate duce la locuri de muncă și oportunități de afaceri. Elevii tind să ia o mulțime de clase care se concentrează pe finanțare, ceea ce le poate ajuta, în cele din urmă, cu gestionarea financiară personală. Elevii tind să dezvolte abilități puternice de luare a deciziilor.

Costul unui MBA Global în domeniul bancar poate varia în funcție de universitate. De obicei, este nevoie de unu până la doi ani de studiu pentru a fi finalizați. Elevii ar trebui să ajungă la școala la alegere pentru informații despre costuri și durata programului.

Studenții universitari de MBA care studiază sectorul bancar pot afla foarte mult despre cursurile de schimb, investițiile străine și alte probleme financiare internaționale. De obicei, acestea îi califică pentru o varietate de poziții financiare, în special cu instituțiile internaționale. Absolvenții ar putea fi interesați să-și desfășoare cariera ca analisti financiari; agenții de valori mobiliare, de mărfuri și servicii financiare; directori financiari; sau bancheri pentru o bancă internațională. Orice poziție care presupune investiții în sectorul bancar, acțiuni, obligațiuni și produse de bază poate fi interesantă pentru absolvenții care dețin un MBA Global în domeniul bancar.

Elevii pot găsi oportunități de a câștiga un MBA Global în Banking online printr-o varietate de instituții de pe tot globul. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Banking Filter

Mba bancar global și finanțe

Birmingham Business School, University of Birmingham
MBA Global
<
Normă întreagă
<
12&nbsp;-&nbsp;24 luni
Engleză
Campus

Global Banking și Finanțe MBA este conceput pentru profesioniștii care aspiră la o carieră în domeniul bancar la nivel mondial și finanțe. Acesta vă va ghida prin management ș ...

Citeste mai mult