Filter
MBA Global
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi tot 2 {mbastudies-global-mba:plural} în Conducere

Mulți studenți doresc să urmeze un masterat după absolvirea unui program de licență, iar pentru cei interesați de o carieră în afaceri internaționale, înscrierea într-un program global de MBA poate fi o alegere bună. Prin introducerea elevilor într-o mare varietate de culturi și practici de afaceri, programul poate oferi cunoștințe de specialitate într-un domeniu ales.

Ce este un MBA Global în Leadership? Acest tip de program oferă de obicei studenților cunoștințele de specialitate de care au nevoie pentru a reuși în lumea afacerilor, utilizând cursuri axate pe subiecte precum finanțele, teoria managementului și strategia de afaceri. Elevii pot învăța cum să proiecteze și să implementeze strategii de afaceri pentru a conduce companii de succes. Scopul programului este de a crea o înțelegere profundă și cuprinzătoare a modului în care funcționează afacerile la nivel global.

Elevii dezvoltă de obicei multe abilități în timp ce se înscriu într-un program Global MBA. Competențele puternice de comunicare permit studenților să se conecteze eficient, în timp ce abilitățile analitice le permit să navigheze strategii și politici de afaceri complicate. Abilitățile de rezolvare a problemelor pot fi benefice atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală.

De obicei durează aproximativ doi ani pentru a finaliza un program Global MBA, dar prețul diferă de la școală la școală. Cu universități care oferă diferite programe, costurile diferă drastic. Localizarea claselor ar putea fi, de asemenea, un factor în preț.

Un MBA Global în Leadership pregătește, de obicei, studenții pentru o gamă diversă de cariere interesante. Mulți devin manageri de afaceri, în timp ce alții preferă să lucreze ca antreprenori. Unii își desfășoară cariera ca analiști de afaceri sau manageri de proiect. Locuri de muncă, cum ar fi directori de publicitate sau manageri de cercetare de marketing pot fi disponibile pentru cei care preferă cariere creative, sau studenții pot alege să lucreze ca analiști de date sau consultanți de logistică.

În timp ce mulți studenți încă se înscriu în cursurile organizate în campus, cursurile online devin din ce în ce mai populare ca niciodată, deoarece permit o mai mare flexibilitate. Școlile din întreaga lume se înmulțesc pentru a răspunde acelei nevoi, oferindu-le acces la cursuri prin intermediul internetului. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Conducere

Richfield University

Richfield College of Business Administration (MBA) cu opțiune în Leadership Global este un program de absolvent de diplomă axat pe pregătirea elevilor de a contribui la m ... [+]

Master of Business Administration (MBA) în Leadership Global

Richfield Master of Business Administration (MBA) cu opțiune în Leadership Global este un program de absolvent de diplomă axat pe pregătirea elevilor să contribuie la management și conducerea entităților care au o prezență activă în operațiunile de afaceri la nivel mondial. Programul oferă o bază solidă în administrarea afacerilor, cu accent pe conducerea executivă și globală. Programul nu acoperă doar cunoștințele de afaceri funcționale, ci își pregătește absolvenții să își asume responsabilități de conducere în afacerile și relațiile globale de astăzi.

Oportunități de carieră... [-]

Statele Unite ale Americii Los Angeles
Septembrie 2019
Engleză
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Long Island University, Post Campus

LIU de un an global MBA este un program unic pentru elevii să aibă experiențe de învățare imersive în trei centre mondiale: Londra, Shanghai, și New York. ... [+]

Un an. Trei continente. Accelerate Global MBA.

LIU de un an global MBA este un program unic pentru elevii să aibă experiențe de învățare imersive în trei centre mondiale: Londra, Shanghai, și New York.

Trei școli de afaceri de top, Un MBA de clasă mondială

Deplasați-vă fără probleme prin intermediul a trei institute de conducere din Europa, Asia și America de Nord: Colegiul Lucy Cavendish din Cambridge, Școala de Management de la Universitatea Fudan și Colegiul de Management al LIU Post.

Structura programuluiDurata: program de 11 luniÎnceput: la mijlocul lunii august 2019Campus Global:24 de săptămâni în New York5 săptămâni la Londra4 săptămâni în ShanghaiGradul: LIU MBA, plus un certificat de la Universitatea FudanLimba de instruire: englezăCe vor arăta cele 11 luni ale tale... [-]
Statele Unite ale Americii Brookville China Shanghai Regatul Unit London  + 2 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză