MBASTUDIES

Vizualizează 2 {mbastudies-global-mba:plural} în Conducere

Mulți studenți doresc să urmeze un masterat după absolvirea unui program de licență, iar pentru cei interesați de o carieră în afaceri internaționale, înscrierea într-un program global de MBA poate fi o alegere bună. Prin introducerea elevilor într-o mare varietate de culturi și practici de afaceri, programul poate oferi cunoștințe de specialitate într-un domeniu ales.

Ce este un MBA Global în Leadership? Acest tip de program oferă de obicei studenților cunoștințele de specialitate de care au nevoie pentru a reuși în lumea afacerilor, utilizând cursuri axate pe subiecte precum finanțele, teoria managementului și strategia de afaceri. Elevii pot învăța cum să proiecteze și să implementeze strategii de afaceri pentru a conduce companii de succes. Scopul programului este de a crea o înțelegere profundă și cuprinzătoare a modului în care funcționează afacerile la nivel global.

Elevii dezvoltă de obicei multe abilități în timp ce se înscriu într-un program Global MBA. Competențele puternice de comunicare permit studenților să se conecteze eficient, în timp ce abilitățile analitice le permit să navigheze strategii și politici de afaceri complicate. Abilitățile de rezolvare a problemelor pot fi benefice atât în ​​viața profesională, cât și în cea personală.

De obicei durează aproximativ doi ani pentru a finaliza un program Global MBA, dar prețul diferă de la școală la școală. Cu universități care oferă diferite programe, costurile diferă drastic. Localizarea claselor ar putea fi, de asemenea, un factor în preț.

Un MBA Global în Leadership pregătește, de obicei, studenții pentru o gamă diversă de cariere interesante. Mulți devin manageri de afaceri, în timp ce alții preferă să lucreze ca antreprenori. Unii își desfășoară cariera ca analiști de afaceri sau manageri de proiect. Locuri de muncă, cum ar fi directori de publicitate sau manageri de cercetare de marketing pot fi disponibile pentru cei care preferă cariere creative, sau studenții pot alege să lucreze ca analiști de date sau consultanți de logistică.

În timp ce mulți studenți încă se înscriu în cursurile organizate în campus, cursurile online devin din ce în ce mai populare ca niciodată, deoarece permit o mai mare flexibilitate. Școlile din întreaga lume se înmulțesc pentru a răspunde acelei nevoi, oferindu-le acces la cursuri prin intermediul internetului. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Conducere Filter

Global MBA

Long Island University, Post Campus
MBA Global
<
Normă întreagă
<
11 luni
Engleză
Campus

LIU de un an global MBA este un program unic pentru elevii să aibă experiențe de învățare imersive în trei centre mondiale: Londra, Shanghai, și New York.

Citeste mai mult

Master în administrarea afacerilor (mba) în conducerea globală

Richfield University
MBA Global
Engleză
Campus
Online

Richfield College of Business Administration (MBA) cu opțiune în Leadership Global este un program de absolvent de diplomă axat pe pregătirea elevilor de a contribui la manage ...

Citeste mai mult