MBASTUDIES.RO

Compară 5 {mbastudies-global-mba:plural} Cele Mai Bune în Coreea de Sud 2019/2020

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate. 

Persoanele fizice care au obținut deja o diplomă de licență și doresc să crească în continuare cunoștințele și formarea lor pot alege pentru a câștiga un Master of Business Administration, sau MBA. Un MBA este un program de doi ani, care ar putea ajuta pregăti absolvenți pentru o carieră în conducere și de management în lumea afacerilor.

Instituțiile de învățământ superior inclus regulate colegii și universități de patru ani. Educația este luată foarte în serios în Coreea de Sud, și țara este acasa, la mai multe universități de clasă mondială, multe dintre care au acorduri de schimb cu diverse universități din străinătate, și sunt o modalitate buna pentru străini de a experimenta viața la țară.

Contactează Școlile Cei Mai Buni {mbastudies-global-mba:plural} în Coreea de Sud 2019/2020

rezultate găsite Filter

Managementul global al sănătății mba (ghcm mba)

Hanyang University School of Business
Campus Part time 2 ani Martie 2020 Coreea de Sud Seul

Global Healthcare Management MBA (GHCM MBA) - Obiectivul principal al programului este de a produce manageri profesionisti in afaceri de asistenta medicala, care au cunostinte si aptitudini in managementul serviciilor de asistenta medicala in era globalizarii pietelor de asistenta medicala.

Mba global

Hanyang University School of Business
Campus Part time 2 ani Martie 2020 Coreea de Sud Seul

Hanyang Facultatea de MBA se situează printre primii din punct de vedere al rezultatelor cercetării academice din Coreea. Mulți dintre aceștia sunt lideri de opinie activi, antreprenori de succes, consultanți influenți și membri importanți ai consiliilor în societatea coreeană.

Global YES (Young Executive Spirit) MBA

Hanyang University School of Business
Campus La zi 2 ani Martie 2020 Coreea de Sud Seul

Kubs global mba

Korea University Business School
Campus La zi 1 an Martie 2020 Coreea de Sud Seul China Shanghai Singapore Singapur + 4 mai mult

KUBS Global MBA educă inovații globali care vor conduce comunitatea globală de afaceri la nivelul următor cu leadership dinamic, viziune critică, capabilități sistematice de luare a deciziilor.

Mba global

University of Washington Foster School of Business
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Statele Unite ale Americii Seattle Coreea de Sud Seul San Francisco + 3 mai mult

Acest program oferă o imagine largă a afacerilor la nivel mondial și vă permite să vă concentrați asupra obiectivelor dvs. individuale de carieră prin intermediul unor electives, proiecte de afaceri reale, certificate și diplome duble.