{mbastudies-global-mba:singular} în Statele Unite ale Orașul Bremen Germania

{mbastudies-global-mba:plural} de Top în Statele Unite ale Orașul Bremen Germania 2018

MBA

Programele globale de MBA servesc profesioniștii care caută să-și continue cariera în afacerile internaționale. Studenții studiază specializări deosebit de benefice pentru acest domeniu de lucru. Subiectele de curs pot include limbi străine și sensibilitate culturală.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Cu un port de pe râul Weser în nord-vestul Germaniei, Bremen este un oraș industrial și comercial. Are o populație de peste 500.000 locuitori. Acesta este acasa, la mai multe universități și colegii.

Găsește {mbastudies-global-mba:plural} în Statele Unite ale Orașul Bremen în Germania 2018

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub MBA Global{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria MBA Global{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Caută programe similare aici