{mbastudies-global-mba:singular} în Salonic Grecia

{mbastudies-global-mba:plural} Cea Mai Bună în Salonic Grecia 2018

MBA

Un Master of Business Administration sau MBA este de doi ani de studii la nivel de absolvent pe care persoanele fizice pot urmări după câștigarea unui Bachelor. Câștigul salarial un MBA poate ajuta absolvenți câștige importante cunoștințele, aptitudinile și experiența de care au nevoie pentru a începe o carieră în lumea corporatistă.

 

Grecia, oficial Republica Elenă, sau Hellas așa cum a solicitat de la cele mai vechi timpuri, este o țară din Europa de Sud-Est. În conformitate cu recensământul din 2011, populația Greciei 's este de aproximativ 11 milioane de euro.

Orașul Salonic este al doilea ca marime din tara si acasa, la mai mult de 790.000 de locuitori. Acesta este unul dintre hub-uri comerciale cele mai importante din Grecia și joacă un rol important în economia generală. Acesta găzduiește cea mai mare universitate din țară, printre alte instituții.

Compară {mbastudies-global-mba:plural} în Salonic în Grecia 2018

Citește Mai Mult

MBA Global Finance

Mediterranean College, Athens
Campus Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Grecia Salonic Atena + 1 mai mult

[+]

Experiența de învățare este îmbunătățită în continuare de o gamă largă de medii profesionale și academice ale participanților.

Fuziuni si achizitii Cumpărări cu levier Planificarea marketingului, De marketing strategic - -

Metodele de evaluare variază, de asemenea, în funcție de cursuri individuale și de grup, prezentări, rapoarte, auto-reflecție, teste online și proiecte reale de afaceri.

Combinația dintre toate aceste metode diferite de evaluare facilitează dezvoltarea abilităților studenților în comunicare, analiză - sinteză, rezolvarea problemelor, prezentarea scrisă și autoevaluarea. Experiența de învățare a studenților este sporită și mai mult de amestecul bine echilibrat al participanților, care reprezintă medii academice și profesionale diferite, precum și activitățile ulterioare ale Școlii de afaceri din Marea Mediterană (cum ar fi Conferința de excelență a studenților, prelegeri clienților etc.).... [-]


Mba La Nivel Mondial

Mediterranean College, Athens
Campus Cu jumătate de normă 3 anii October 2018 Grecia Salonic Atena + 1 mai mult

MBA Global este un punct de referință pentru manageri de succes în lumea afacerilor moderne și aspiră să devină un incubator pentru viitorii lideri. MBA Global, conceput de Universitatea din Derby, este un curs contemporan care răspunde pe deplin nevoilor directorilor de afaceri pentru o înțelegere holistică a funcțiilor organizaționale, dezvoltarea capacității de lider și capacitatea de a se adapta cu succes într-un mediu de afaceri în continuă schimbare . [+]

. Personalul didactic cuprinde directori de afaceri cu o pregătire academică solidă, care sunt lectori acreditați la Universitatea din Derby.

MBA Global este un punct de referință pentru manageri de succes în lumea afacerilor moderne și aspiră să devină un incubator pentru viitorii lideri.

Abilități de prezentare

[-]