Filter
MBA Global
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi toate cele {mbastudies-global-mba:plural} în Inovație

Un MBA Global este o diplomă de master care de obicei are un accent special pe diversitate. Acest tip de diplomă poate lua o abordare mai internațională a subiecților de studiu, oferind studenților o educație bine rotunjită în concepte care se pot aplica în mai multe țări.

Ce este un MBA global în inovare? Dacă sunteți interesat să vă începeți propria companie sau să vă transformați cele mai bune idei de afaceri pentru o companie existentă într-o realitate, acesta ar putea fi programul perfect pentru dvs. Un grad de inovare vă poate ajuta să dobândiți o mulțime de experiență și abilități necesare, astfel încât să aveți mai multă pregătire pentru a vă ocupa de lumea afacerilor. Se poate acorda o atenție deosebită cursurilor destinate să vă pregătească pentru a finaliza propriile proiecte de afaceri de la început până la sfârșit.

Câștigarea unui grad de inovare vă poate oferi mai multe aptitudini importante de viață. Acestea includ adesea abilități de gestionare a timpului, astfel încât să puteți obține mai mult în mai puțin timp; abilități de comunicare, astfel încât să puteți obține clar mesajele dvs. către ceilalți; și abilități de gestionare a banilor, astfel încât să puteți lua decizii financiare mai bune.

Atunci când încercați să decideți cât va costa să vă câștigați gradul, poate fi util să luați în considerare diferența de cost între școală și școală și dacă cursurile online pot fi o alegere bună pentru dvs.

În ceea ce privește posibilitățile de carieră, acest grad poate fi destul de versatil. Aceasta poate fi o alegere bună dacă sunteți interesat de antreprenoriat, devenind proprietar al afacerii de pornire proprie. De asemenea, pot exista opțiuni pentru a lucra pentru o companie existentă ca director sau CEO. Datorită concentrării de afaceri a acestui grad, ați putea găsi de lucru ca un resursă umană sau manager de contabilitate.

S-ar putea să existe mai multe opțiuni de explorat pentru câștigarea MBA Global. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Inovație

Long Island University, Post Campus

LIU de un an global MBA este un program unic pentru elevii să aibă experiențe de învățare imersive în trei centre mondiale: Londra, Shanghai, și New York. ... [+]

Un an. Trei continente. Accelerate Global MBA.

LIU de un an global MBA este un program unic pentru elevii să aibă experiențe de învățare imersive în trei centre mondiale: Londra, Shanghai, și New York.

Trei școli de afaceri de top, Un MBA de clasă mondială

Deplasați-vă fără probleme prin intermediul a trei institute de conducere din Europa, Asia și America de Nord: Colegiul Lucy Cavendish din Cambridge, Școala de Management de la Universitatea Fudan și Colegiul de Management al LIU Post.

Structura programuluiDurata: program de 11 luniÎnceput: la mijlocul lunii august 2019Campus Global:24 de săptămâni în New York5 săptămâni la Londra4 săptămâni în ShanghaiGradul: LIU MBA, plus un certificat de la Universitatea FudanLimba de instruire: englezăCe vor arăta cele 11 luni ale tale... [-]
Statele Unite ale Americii Brookville China Shanghai Regatul Unit London  + 2 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză