Caută {mbastudies-global-mba:plural} în Inovație

Un MBA Global este o diplomă de master care de obicei are un accent special pe diversitate. Acest tip de diplomă poate lua o abordare mai internațională a subiecților de studiu, oferind studenților o educație bine rotunjită în concepte care se pot aplica în mai multe țări. Ce este un MBA global în inovare? Dacă sunteți interesat să vă începeți propria companie sau să vă tran… Citeste mai mult

Un MBA Global este o diplomă de master care de obicei are un accent special pe diversitate. Acest tip de diplomă poate lua o abordare mai internațională a subiecților de studiu, oferind studenților o educație bine rotunjită în concepte care se pot aplica în mai multe țări.

Ce este un MBA global în inovare? Dacă sunteți interesat să vă începeți propria companie sau să vă transformați cele mai bune idei de afaceri pentru o companie existentă într-o realitate, acesta ar putea fi programul perfect pentru dvs. Un grad de inovare vă poate ajuta să dobândiți o mulțime de experiență și abilități necesare, astfel încât să aveți mai multă pregătire pentru a vă ocupa de lumea afacerilor. Se poate acorda o atenție deosebită cursurilor destinate să vă pregătească pentru a finaliza propriile proiecte de afaceri de la început până la sfârșit.

Câștigarea unui grad de inovare vă poate oferi mai multe aptitudini importante de viață. Acestea includ adesea abilități de gestionare a timpului, astfel încât să puteți obține mai mult în mai puțin timp; abilități de comunicare, astfel încât să puteți obține clar mesajele dvs. către ceilalți; și abilități de gestionare a banilor, astfel încât să puteți lua decizii financiare mai bune.

Atunci când încercați să decideți cât va costa să vă câștigați gradul, poate fi util să luați în considerare diferența de cost între școală și școală și dacă cursurile online pot fi o alegere bună pentru dvs.

În ceea ce privește posibilitățile de carieră, acest grad poate fi destul de versatil. Aceasta poate fi o alegere bună dacă sunteți interesat de antreprenoriat, devenind proprietar al afacerii de pornire proprie. De asemenea, pot exista opțiuni pentru a lucra pentru o companie existentă ca director sau CEO. Datorită concentrării de afaceri a acestui grad, ați putea găsi de lucru ca un resursă umană sau manager de contabilitate.

S-ar putea să existe mai multe opțiuni de explorat pentru câștigarea MBA Global. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Long Island University, Post Campus
Brookville, USA +2 Mai mult

LIU de un an global MBA este un program unic pentru elevii să aibă experiențe de învățare imersive în trei centre mondiale: Londra, Shanghai, și New York.

LIU de un an global MBA este un program unic pentru elevii să aibă experiențe de învățare imersive în trei centre mondiale: Londra, Shanghai, și New York. -
MBA Global
La zi
11 luni
Engleză
Campus