Filter
MBA Global
Japonia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută {mbastudies-global-mba:plural} de Top în Japonia 2019

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate. 

Un Master of Business Administration (MBA) este prezentat absolvenților după încheierea a doi ani de subiecte avansate și specializate de studiu care acoperă, cum ar fi de afaceri, management, finanțe și contabilitate. Câștigul salarial un MBA poate oferi absolvenților un avantaj competitiv asupra altor solicitanți de locuri de muncă într-o piață agresivă de locuri de muncă.

 

Japonia este o națiune insulă în Asia de Est. Situat în Oceanul Pacific, se afla la est de Marea Japoniei, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud și Rusia, se întinde de la Marea Okhotsk, în nord, până la Marea Chinei de Est și Taiwan, în sud.

Contactează Universitățile Cel Mai Bun {mbastudies-global-mba:plural} în Japonia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Doshisha Business School

Dashisha Global MBA, un program de doi ani, cu normă întreagă, este cu adevărat unic, cu un corp internațional de studenți, trei domenii inovatoare, un accent pe responsa ... [+]

Afacerile globale din secolul XXI nu se mai pot baza pe calcule simple ale profitului și performanței acțiunilor ca măsură principală a succesului. Cu accentul pe durabilitate, Doshisha Global MBA ghidează studenții să exploreze și să cerceteze dincolo de granițele stabilite stabilite de teoriile stabilite și practicile de afaceri și de management la nivel mondial pentru a privi dincolo de "afaceri ca de obicei". Pe măsură ce devin lideri la nivel mondial, elevii nu vor acoperi doar subiectele de bază ale MBA-urilor, ci vor și dezvolta perspective mai profunde din cele trei domenii de interes ale programului și își vor îmbunătăți competențele analitice prin componenta tezei de cercetare a programului nostru.... [-]

Japonia Kyoto
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză