Filter
MBA Global
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi 2 {mbastudies-global-mba:plural} în Management global

Mulți studenți interesați în cariera de afaceri internaționale ar putea beneficia de cunoștințele experților pe care le poate oferi un MBA Global. Acest tip de program expune de obicei studenții la o gamă largă de culturi pentru a le ajuta să dezvolte o înțelegere mai bună a modului în care funcționează afacerea pe o bază globală.

Ce este un MBA Global în Managementul Global? Acest tip de diplomă pregătește în mod obișnuit studenții să preia roluri manageriale în afacerile globale, oferindu-le cunoștințe de specialitate ale industriei de afaceri prin cursuri precum finanțe, teoria managementului și implementarea. Elevii pot studia, de asemenea, managementul lanțului de aprovizionare, strategiile de afaceri, contabilitatea și scrisul pentru a-și completa înțelegerea. Scopul programului este de a ajuta elevii să înțeleagă impactul afacerilor globale și modul în care acestea funcționează.

Un program global de MBA îi învață, de obicei, pe elevi, care îi pot ajuta să-și facă succesul în cariera aleasă. Abilitățile de lider pot să le califice pentru avansarea locurilor de muncă și creșterile salariale în viitor, în timp ce abilitățile de comunicare le permit să se conecteze eficient. Calitățile analitice se pot dovedi utile în zonele personale ale vieții, precum și în cele profesionale.

Deoarece fiecare școală este diferită, nu există un cost stabilit pentru un program global de MBA. Fiecare universitate are propriile costuri de școlarizare, iar locația poate afecta și prețul.

Elevii care finalizează un MBA Global în Management Global au de obicei acces la multe cariere interesante. Mulți devin manageri de afaceri sau de sucursale, în timp ce alții sunt manageri ai lanțului de aprovizionare De asemenea, pot fi disponibile posturi ca manager de marketing. Unii își desfășoară o carieră în calitate de analiști de afaceri, în timp ce alții își găsesc un loc de muncă în calitate de manageri de compensare sau consultanți în logistică. Mulți aleg să lanseze propriile afaceri și să devină directori generali.

Programele globale de MBA sunt oferite de obicei atât în ​​campus cât și online. Înscrierea în clasele online poate oferi studenților mai multă flexibilitate pentru a-și echilibra educația cu viața personală, așa că căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Management global

National Sun Yat-Sen University

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane este stabilit cu privire la necesitatea de a consolida Colegiului profesiei de resurse umane, precum și pentru a oferi stu ... [+]

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane (Full-time Programul MBA)

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane este stabilit cu privire la necesitatea de a consolida Colegiului profesiei de resurse umane, precum și pentru a oferi studenților o anumită pregătire în modul domenii-cheie de afaceri sunt integrate în cadrul organizațiilor de succes. Scopul său este de a oferi studenților săi o educație solidă, bine-rotunjite în domeniul resurselor umane, accentuând team building și o perspectivă globală. Cu epoca venirea globalizării, națiunile sunt curse intens pentru a obține avantaj competitiv prin investiții în cunoștințe și talente la nivel global dezvoltări inovatoare, în special în exercitarea de prestigiu academic și culturile elită-talent. Prin urmare, este important ca full-time Master of Global Management Resurse Umane de a valorifica resursele și să ofere studenților cu posibilități de a dobândi competențe teoretice și practice. Programul își propune să ofere un nou program de masterat limba engleză, care va dezvolta talentele globale competitive și a dota studenții cu cunoștințe de management al resurselor umane, este necesar foarte mult astăzi de companii internationale.... [-]

Taiwan Kaohsiung City
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Berlin School Of Business & Innovation

Dacă sunteți aspiră să vă lansați cariera la nivel mondial, sau chiar să vă începeți propria afacere, acest program de MBA captivant este perfect pentru tine! Prin explor ... [+]

Global MBA

Dacă sunteți aspiră să vă lansați cariera la nivel mondial, sau chiar să vă începeți propria afacere, acest program de MBA captivant este perfect pentru tine!

Prin explorarea celor mai recente tehnici în afaceri, management și conducere, veți obține abilitățile și înțelegerea necesare pentru a identifica tendințele globale emergente. Veți câștiga încrederea și cunoștințele despre modul de aplicare a tendințelor și inovațiilor pentru organizația dvs., ceea ce va aduce valoare, relevanță și încredere.

Alternativ, puteți trece la o diplomă de cercetare, inclusiv un doctorat într-un domeniu relevant. Această calificare italiană este recunoscută în întreaga Europă și la nivel internațional.... [-]

Germania Berlin
Octombrie 2019
Engleză
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză