MBASTUDIES

Găsește 3 {mbastudies-global-mba:plural} în Management global

Mulți studenți interesați în cariera de afaceri internaționale ar putea beneficia de cunoștințele experților pe care le poate oferi un MBA Global. Acest tip de program expune de obicei studenții la o gamă largă de culturi pentru a le ajuta să dezvolte o înțelegere mai bună a modului în care funcționează afacerea pe o bază globală.

Ce este un MBA Global în Managementul Global? Acest tip de diplomă pregătește în mod obișnuit studenții să preia roluri manageriale în afacerile globale, oferindu-le cunoștințe de specialitate ale industriei de afaceri prin cursuri precum finanțe, teoria managementului și implementarea. Elevii pot studia, de asemenea, managementul lanțului de aprovizionare, strategiile de afaceri, contabilitatea și scrisul pentru a-și completa înțelegerea. Scopul programului este de a ajuta elevii să înțeleagă impactul afacerilor globale și modul în care acestea funcționează.

Un program global de MBA îi învață, de obicei, pe elevi, care îi pot ajuta să-și facă succesul în cariera aleasă. Abilitățile de lider pot să le califice pentru avansarea locurilor de muncă și creșterile salariale în viitor, în timp ce abilitățile de comunicare le permit să se conecteze eficient. Calitățile analitice se pot dovedi utile în zonele personale ale vieții, precum și în cele profesionale.

Deoarece fiecare școală este diferită, nu există un cost stabilit pentru un program global de MBA. Fiecare universitate are propriile costuri de școlarizare, iar locația poate afecta și prețul.

Elevii care finalizează un MBA Global în Management Global au de obicei acces la multe cariere interesante. Mulți devin manageri de afaceri sau de sucursale, în timp ce alții sunt manageri ai lanțului de aprovizionare De asemenea, pot fi disponibile posturi ca manager de marketing. Unii își desfășoară o carieră în calitate de analiști de afaceri, în timp ce alții își găsesc un loc de muncă în calitate de manageri de compensare sau consultanți în logistică. Mulți aleg să lanseze propriile afaceri și să devină directori generali.

Programele globale de MBA sunt oferite de obicei atât în ​​campus cât și online. Înscrierea în clasele online poate oferi studenților mai multă flexibilitate pentru a-și echilibra educația cu viața personală, așa că căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Management global Filter

Global MBA

Berlin School Of Business & Innovation
MBA Global
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
18 luni
Engleză
Campus

Nu lucrați doar pentru o afacere, ci conduceți-o studiind Global MBA la BSBI. De-a lungul programului de 18 luni, veți avea ocazia să învățați abilitățile necesare pentru a lu ...

Citeste mai mult

Master în Administrarea Afacerilor (Global)

University of Newcastle
MBA Global
25 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Într-o lume complexă, în schimbare, liderii viitorului necesită capacitatea la nivel local, național și internațional de a vedea „imaginea de ansamblu”. Programul MBA (Global) ...

Citeste mai mult

Maestru de gestionare a resurselor umane la nivel mondial (full-time program de MBA)

National Sun Yat-Sen University
MBA Global
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane este stabilit cu privire la necesitatea de a consolida Colegiului profesiei de resurse umane, precum și pentru a oferi studenți ...

Citeste mai mult