Filter
MBA Global
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi {mbastudies-global-mba:plural} în Managementul asistenței medicale

Un program global de MBA este de obicei disponibil pentru orice student care a absolvit o diplomă de licență. Acest grad prestigios oferă de obicei studenților cunoștințe de specialitate în domeniul afacerilor internaționale, oferind acces la o gamă variată de culturi și practici de afaceri.

Ce este un MBA Global în Managementul Sănătății? Acest program pregătește de obicei studenții pentru roluri manageriale în cadrul sistemului de sănătate, oferindu-le cunoștințe extinse despre sfârșitul de afaceri al asistenței medicale. Elevii studiază în mod obișnuit finanțe, marketing, contabilitate și etică, împreună cu strategia de management și politicile de afaceri. Prin studiile și prezentările de curs, studenții dezvoltă, de obicei, o înțelegere globală a modului în care funcționează afacerile în cadrul asistenței medicale.

Mulți studenți cultivă un set de competențe esențiale în timp ce se înscriu într-un program global de MBA. Gândirea analitică le permite studenților să navigheze strategii complexe de afaceri, în timp ce abilitățile de rezolvare a problemelor ajută liniștirea birourilor de asistență medicală. Capacitățile de comunicare pot fi vitale în toate aspectele vieții.

Pentru a determina prețul unui program global de MBA, este de obicei o idee bună să contactați școlile prospective direct pentru că fiecare universitate are propriul cost de școlarizare. Factori precum localizarea ar putea afecta și prețul.

Finalizarea unui MBA global în gradul de management al sănătății pot califica studenții pentru a angaja cariere. Unii aleg să devină administratori de spitale, în timp ce alții găsesc locuri de muncă în calitate de directori de spitale. Mulți acționează ca ofițeri de operațiuni șef. Alții își desfășoară cariera ca vicepreședinți ai serviciilor de sănătate. Pot fi disponibile locuri de muncă, cum ar fi directori de aprovizionare sau coordonatori de oncologie, sau studenții pot alege să devină analiști în managementul veniturilor. Unii practică posturi de strategi de teren, în timp ce alții își găsesc cariere ca planificatori de operațiuni sau consultanți executivi de compensare. Mulți găsesc locuri de muncă ca administratori de portofolii.

Pentru mulți studenți, luarea de cursuri în campus nu este o opțiune. Înscrierea în clasele online le permite studenților să-și echilibreze educația cu familiile și cariera. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Managementul asistenței medicale

Hanyang University School of Business

Global Healthcare Management MBA (GHCM MBA) - Obiectivul principal al programului este de a produce manageri profesionisti in afaceri de asistenta medicala, care au cunos ... [+]

Global Healthcare Management MBA (GHCM MBA) Prezentare generală a programului

1. Domeniul: Managementul sănătății

2. Gradul: Master în Administrarea Afacerilor în Managementul Sănătății

3. Studenți potențiali

- Manageri ai spitalelor universitare, spitalelor din sectorul public și civil - Medici, asistente medicale și stații administrative din spitale - Angajați în domeniul sănătății și al industriei farmaceutice - Angajații guvernamentali din cadrul Ministerului Sănătății, Asistenței Sociale și Familiei și ai organizațiilor conexe din sectorul public și civil - Alții sunt interesați de managementul asistenței medicale

... [-]
Coreea de Sud Seul
Martie 2020
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză