close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește {mbastudies-global-mba:plural} în Managementul modei

Pentru studenții interesați în cariera de afaceri internaționale, înscrierea într-un program global de MBA ar putea să le dea cunoștințele de specialitate de care au nevoie pentru a reuși. Disponibil de obicei pentru oricine care a absolvit o diplomă de licență, acest tip de program de obicei expune elevii la o varietate de culturi pentru a îmbunătăți cunoștințele lor de afacer… Citeste mai mult

Pentru studenții interesați în cariera de afaceri internaționale, înscrierea într-un program global de MBA ar putea să le dea cunoștințele de specialitate de care au nevoie pentru a reuși. Disponibil de obicei pentru oricine care a absolvit o diplomă de licență, acest tip de program de obicei expune elevii la o varietate de culturi pentru a îmbunătăți cunoștințele lor de afaceri.

Ce este un MBA global în managementul modei? Acest tip de program oferă de obicei studenților o înțelegere globală a sfârșitului de afaceri al industriei modei. Cursurile acoperă, de obicei, o varietate de aspecte de afaceri, cum ar fi teoria managementului, strategia de afaceri și tehnicile de marketing. Elevii pot studia, de asemenea, lanțuri de aprovizionare și finanțare pentru a-și completa cunoștințele. Scopul programului este, de obicei, de a ajuta studenții să înțeleagă modul în care funcționează afacerile atât pe piețele publice, cât și pe cele private.

În timp ce înscriși într-un program Global MBA, studenții vor dezvolta de obicei un set de abilități care îi vor ajuta să navigheze în lumea complicată a afacerilor. Abilitățile de rezolvare a problemelor pot permite studenților să evite dezastrele de afaceri din cauza accidentelor, în timp ce abilitățile puternice de conducere ar putea duce la promovarea locurilor de muncă în viitor. Abilitățile de comunicare sunt utile în întreținerea relațiilor personale și crearea rețelelor de afaceri.

Prețul unui program global de MBA variază în funcție de ce școală oferă gradul. Deoarece nici două școli nu sunt exact identice, costurile de școlarizare variază foarte mult.

După finalizarea unui MBA Global în Managementul modei, studenții sunt de obicei eligibili pentru multe cariere interesante. Mulți își încep propriile companii, în timp ce alții aleg să lucreze ca manageri de afaceri ai celor existenți. Unii se ocupă de carieră ca manageri de cumpărare sau operațiuni. Altele găsesc locuri de muncă ca directori de merchandising vizual sau de manageri de evenimente. Pot fi disponibile cariere ca manageri de produse sau directori de formare profesională cu amănuntul.

Cu mai mulți studenți interesați de învățământul superior, școlile din întreaga lume răspund cererii oferind mai multe clase online decât oricând. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
IFA Paris
Paris , Franţa

Pentru cei interesați de o carieră viitoare în acest domeniu extrem de inovator, care necesită abordări proaspete și abilități interdisciplinare, acest curs unic are drept sco ... +

Pentru cei interesați de o carieră viitoare în acest domeniu extrem de inovator, care necesită abordări proaspete și abilități interdisciplinare, acest curs unic are drept scop dezvoltarea potențialului solicitanților dintr-o varietate de medii, cum ar fi designul de modă, grafica, managementul produselor, jurnalism și studii media. -
MBA Global
Normă întreagă
15 luni
Engleză
Oct 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici