{mbastudies-global-mba:singular} în Statele Unite ale Hertfordshire Regatul Unit

{mbastudies-global-mba:plural} de Top în Statele Unite ale Hertfordshire Regatul Unit 2018

MBA

Un program global de MBA pregătește studenții pentru cariere în afaceri cu o perspectivă internațională. Participanții adesea studiază în străinătate, câștigând experiență practică într-un loc de muncă la nivel internațional și colaborând cu un set divers de colegi.

Un MBA sau Master of Business Administration este un program de gradul doi ani. În scopul de a urmări un MBA, studenții trebuie să fi mai întâi a primit o licență într-un domeniu legat. Într-un program de MBA, studenții primesc cursuri legate de afaceri pe care le-au calificat pentru a opera și administra întreprinderi și companii.

 

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Hertfordshire este un județ în care se află satul de Wallington și este important pentru că George Orwell pe bază de Ferma animalelor pe ea. Există, de asemenea, patru colegii și o universitate situat în Hatfield.

Vezi tot {mbastudies-global-mba:plural} în Statele Unite ale Hertfordshire în Marea Britanie 2018

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub MBA Global{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria MBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Caută programe similare aici