MBASTUDIES

Vezi 5 {mbastudies-global-mba:plural} De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Londra Regatul Unit

Programele globale de MBA servesc profesioniștii care caută să-și continue cariera în afacerile internaționale. Studenții studiază specializări deosebit de benefice pentru acest domeniu de lucru. Subiectele de curs pot include limbi străine și sensibilitate culturală.

Un MBA sau Master of Business Administration este un program de gradul doi ani. În scopul de a urmări un MBA, studenții trebuie să fi mai întâi a primit o licență într-un domeniu legat. Într-un program de MBA, studenții primesc cursuri legate de afaceri pe care le-au calificat pentru a opera și administra întreprinderi și companii.

 

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

Începe Astăzi {mbastudies-global-mba:plural} De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie 2020

5 Rezultate din MBA, Londra, De învăţare la distanţă Filter

Global MBA

Cass Business School
Regatul Unit, Londra
MBA Global
01 Feb 2020
<
Online şi campus combinate
<
Part time
<
24 luni
Engleză
Online şi campus combinate
Campus
Online

MBA nostru global își propune să provoace profesioniștii de afaceri și lideri din întreaga lume pentru a împinge granițele conducerii lor și a reuși ca lideri de afaceri astui ...

Citeste mai mult

MBA Global Master of Business Administration

GCU - Glasgow School for Business and Society
Regatul Unit, Glasgow + 1 Mai mult
MBA Global
01 Jan 2020
<
La zi
<
16 luni
Engleză
Campus

Acest program de MBA a fost conceput în jurul angajamentului nostru față de binele comun și Principiile ONU pentru educația responsabilă a managementului (PRME). Acest program ...

Citeste mai mult

Mba - bancar la nivel mondial

Global Banking School
Regatul Unit, Londra + 1 Mai mult
MBA Global
August 2020
<
La zi
<
Part time
Engleză
Campus
Online

Acest MBA în Global Banking este conceput pentru a asigura o carieră în fuziunile și achizițiile, Management / Finante Consultanta, Private Equity, capital de risc, Antrepreno ...

Citeste mai mult

Global MBA

Long Island University, Post Campus
Statele Unite ale Americii, Brookville + 4 Mai mult
MBA Global
August 2020
<
La zi
<
11 luni
Engleză
Campus

LIU de un an global MBA este un program unic pentru elevii să aibă experiențe de învățare imersive în trei centre mondiale: Londra, Shanghai, și New York.

Citeste mai mult

MBA Global Masters of Business Administration, cu Pathways suplimentare în sănătate publică sau asigurări

GCU - Glasgow School for Business and Society
Regatul Unit, Glasgow + 1 Mai mult
MBA Global
Ianuarie 2020
<
La zi
<
Part time
<
16 luni
Engleză
Campus

Livrat la campusul londonez al Universității Glasgow Caledonia, acest program global de MBA a fost conceput în jurul angajamentului nostru față de binele comun și Principiile ...

Citeste mai mult