{mbastudies-global-mba:plural} în Mexic

Privește 2 {mbastudies-global-mba:plural} Cea Mai Bună în Mexic 2018

MBA

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate. 

Un Master of Business Administration sau MBA este de doi ani de studii la nivel de absolvent pe care persoanele fizice pot urmări după câștigarea unui Bachelor. Câștigul salarial un MBA poate ajuta absolvenți câștige importante cunoștințele, aptitudinile și experiența de care au nevoie pentru a începe o carieră în lumea corporatistă.

 

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Contactează Universități Cel Mai Bun {mbastudies-global-mba:plural} în Mexic 2018

Citește Mai Mult

Global MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Cu jumătate de normă October 2018 Mexic Buenavista

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale. grad dublu acordat .... [+]

Global MBA

Global MBA este o inițiativă comună a patru scoli de afaceri:

* Universitatea Tulane, Statele Unite ale Americii. * Institutul Tehnologic AUTONOMO de Mexico (ITAM), Mexic. * Universidad de los Andes (Uniandes), Columbia. * Institutul de Studii administrative superioare (IESA), Venezuela.

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): grad dublu va fi acordat.

Caracteristici: Programul

Regional: practicile de management Înțelegerea cele mai bune și companiile din America Latină. perspectivă globală: cursuri predate în șase orașe, folosind strategia sa axat pe cazurile de afaceri importante din întreaga lume. Challenger: echipamente trabjos format din patru sau mai mulți studenți din țările în care manipularea culturi diferite , este necesar și se extinde în rețea. ... [-]

Mba Global

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Cu jumătate de normă July 2018 Mexic Buenavista

MBA Global este un curriculum special absolvent pentru managerii care dețin sau caută poziții de lider de afaceri în America. Programul este un joint-venture a patru școli de afaceri de prestigiu. [+]

MBA Global este un curriculum special absolvent pentru managerii care dețin sau caută poziții de lider de afaceri în America.

Acesta este un program de absolvent care prevede:

A. o concentrare regională asupra gestionării afacerilor în întreaga Americă; b. o perspectivă globală prin intermediul călătoriilor și a unor cazuri reale de afaceri selectate axate pe strategie în regiunile de afaceri majore ale lumii; c. o conducere internațională și o provocare de team building prin munca în echipă într-o cohorta unică internațională; d. o diplomă de MBA dual (America Latină) / Master of Global Management (SUA).

Programul este un joint-venture a patru școli de afaceri de prestigiu: IESA, Caracas; ITAM, Mexico City; Universitatea Tulane, New Orleans și Universidad de los Andes, Bogota. Studenții MBA ai acestor școli partenere se înscriu într-un modul global special, format din 6 cursuri de trei ore oferite în cinci țări diferite. Modulul global este oferit în afara calendarului academic normal pentru a se adapta studiilor de călătorie și a studiilor accelerate.... [-]