{mbastudies-global-mba:singular} în Mexico City Mexic

{mbastudies-global-mba:plural} Cel Mai Bun în Mexico City Mexic 2018

MBA

Un program global de MBA pregătește studenții pentru cariere în afaceri cu o perspectivă internațională. Participanții adesea studiază în străinătate, câștigând experiență practică într-un loc de muncă la nivel internațional și colaborând cu un set divers de colegi.

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Mexico City este cel mai mare oraș și capitala Mexicului. De asemenea, are cel mai mare număr de universități din țară, inclusiv UNAM, care este una dintre cele mai vechi universități din continent. Este un loc ideal pentru a obține de învățământ superior la costuri accesibile.

Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} în Mexico City în Mexic 2018

Citește Mai Mult

Global MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Cu jumătate de normă October 2018 Mexic Ciudad de Mexico

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale. grad dublu acordat .... [+]

Global MBA

Global MBA este o inițiativă comună a patru scoli de afaceri:

* Universitatea Tulane, Statele Unite ale Americii. * Institutul Tehnologic AUTONOMO de Mexico (ITAM), Mexic. * Universidad de los Andes (Uniandes), Columbia. * Institutul de Studii administrative superioare (IESA), Venezuela.

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): grad dublu va fi acordat.

Caracteristici: Programul

Regional: practicile de management Înțelegerea cele mai bune și companiile din America Latină. perspectivă globală: cursuri predate în șase orașe, folosind strategia sa axat pe cazurile de afaceri importante din întreaga lume. Challenger: echipamente trabjos format din patru sau mai mulți studenți din țările în care manipularea culturi diferite , este necesar și se extinde în rețea. ... [-]

Mba Global

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campus Cu jumătate de normă July 2018 Mexic Ciudad de Mexico

MBA Global este un curriculum special absolvent pentru managerii care dețin sau caută poziții de lider de afaceri în America. Programul este un joint-venture a patru școli de afaceri de prestigiu. [+]

MBA Global este un curriculum special absolvent pentru managerii care dețin sau caută poziții de lider de afaceri în America.

Acesta este un program de absolvent care prevede:

A. o concentrare regională asupra gestionării afacerilor în întreaga Americă; b. o perspectivă globală prin intermediul călătoriilor și a unor cazuri reale de afaceri selectate axate pe strategie în regiunile de afaceri majore ale lumii; c. o conducere internațională și o provocare de team building prin munca în echipă într-o cohorta unică internațională; d. o diplomă de MBA dual (America Latină) / Master of Global Management (SUA).

Programul este un joint-venture a patru școli de afaceri de prestigiu: IESA, Caracas; ITAM, Mexico City; Universitatea Tulane, New Orleans și Universidad de los Andes, Bogota. Studenții MBA ai acestor școli partenere se înscriu într-un modul global special, format din 6 cursuri de trei ore oferite în cinci țări diferite. Modulul global este oferit în afara calendarului academic normal pentru a se adapta studiilor de călătorie și a studiilor accelerate.... [-]