Filter
MBA Global
Mexic Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

2 {mbastudies-global-mba:plural} Cu jumătate de normă în Mexic

Un program global de MBA pregătește studenții pentru cariere în afaceri cu o perspectivă internațională. Participanții adesea studiază în străinătate, câștigând experiență practică într-un loc de muncă la nivel internațional și colaborând cu un set divers de colegi.

Un MBA sau Master of Business Administration este un program de gradul doi ani. În scopul de a urmări un MBA, studenții trebuie să fi mai întâi a primit o licență într-un domeniu legat. Într-un program de MBA, studenții primesc cursuri legate de afaceri pe care le-au calificat pentru a opera și administra întreprinderi și companii.

 

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Top 2 {mbastudies-global-mba:plural} Part time în Mexic 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale. grad dublu acordat .... ... [+]

Global MBA

Global MBA este o inițiativă comună a patru scoli de afaceri:

* Universitatea Tulane, Statele Unite ale Americii. * Institutul Tehnologic AUTONOMO de Mexico (ITAM), Mexic. * Universidad de los Andes (Uniandes), Columbia. * Institutul de Studii administrative superioare (IESA), Venezuela.

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): grad dublu va fi acordat.

Caracteristici: Programul

Regional: practicile de management Înțelegerea cele mai bune și companiile din America Latină. perspectivă globală: cursuri predate în șase orașe, folosind strategia sa axat pe cazurile de afaceri importante din întreaga lume. Challenger: echipamente trabjos format din patru sau mai mulți studenți din țările în care manipularea culturi diferite , este necesar și se extinde în rețea. ... [-]
Mexic Buenavista
Octombrie 2019
Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EGADE Business School

Prestigiosul program Global OneMBA oferă studenților executivi toate instrumentele pentru a conduce cu succes într-un mediu global complex și a duce organizația lor dinco ... [+]

Cu adevărat global MBA Executive

Global OneMBA este un program executiv internațional MBA care reunește în jur de 100 de lideri de afaceri superiori din diverse medii manageriale și culturale în fiecare an și peste 1100 de studenți din toată lumea. Prestigiosul program Global OneMBA oferă studenților executivi toate instrumentele pentru a conduce cu succes într-un mediu global complex și a duce organizația lor dincolo.

Format

Un format part-time conceput pentru directori în posturi de cerere ridicată, cu clase o dată pe lună, care include, de asemenea:

Patru rezidențe globale de o săptămână deținute la fiecare școală parteneră de programCursuri coordonate la nivel global cu echipe globale Durată 21 de luni Aportul de program Septembrie Limba Engleză Cinci școli, patru continente, un viitor mare... [-]
Mexic Mexico City Monterrey Guadalajara
Septembrie 2020
Engleză
Part time
21 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză