close

Filtre

Vezi rezultatele

Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} în Ospitalitate

Elevii care doresc să dobândească o înțelegere mai bună a afacerilor internaționale pot decide să urmeze un master global de Administrarea Afacerilor după finalizarea unui program de licență. Un MBA global poate necesita doi ani de studiu cu normă întreagă. Ce este un MBA global în Hospitality? Acest program analizează tendințele ospitalității și cererile de a oferi studenți… Citeste mai mult

Elevii care doresc să dobândească o înțelegere mai bună a afacerilor internaționale pot decide să urmeze un master global de Administrarea Afacerilor după finalizarea unui program de licență. Un MBA global poate necesita doi ani de studiu cu normă întreagă.

Ce este un MBA global în Hospitality? Acest program analizează tendințele ospitalității și cererile de a oferi studenților o înțelegere clară a modului în care sustenabilitatea, conducerea și marketingul se aplică în domeniul ospitalității. Programul privește adesea aspectele fundamentale ale afacerii, în timp ce se îndreaptă spre zone specifice ospitalității. Este posibil ca participanții să urmeze cursuri similare cu eficacitatea conducerii și a organizației, marketingul strategic și vânzările în industria hotelieră, finanțarea ospitalității și planificarea afacerilor, dezvoltarea durabilă a ospitalității, brandingul de lux și managementul stilului de viață, știința datelor și gândirea critică, competitivitate.

Elevii învață abilități de leadership de bază prin experiențele hands-on a unui program global de MBA care le poate pregăti mai bine pentru a lua decizii provocatoare într-un mediu în ritm rapid. Abilitățile de negociere dobândite pot ajuta absolvenții să creeze contracte mai bune pentru angajați și vânzători. Cercetătorii pot dobândi, de asemenea, aptitudini care vor fi utile în viața de zi cu zi, cum ar fi comunicarea puternică.

Costul unui MBA global în Hospitality nu este același la fiecare universitate. Taxele pot varia chiar și în funcție de an, deci este important ca solicitanții să primească o estimare actualizată din școala pe care doresc să o urmeze.

Un MBA la nivel global în Hospitality este conceput pentru a pregăti elevii pentru funcții de conducere senior în industrie. Prin urmare, nu este o surpriză faptul că cercetătorii cu această educație au o mare varietate de opțiuni de carieră disponibile pentru ei. Carierele potențiale includ directorul general al hotelului, vicepreședintele departamentului de dezvoltare a produselor și mărcii și directorul de camere. Mulți absolvenți ajung să lucreze în activități de divertisment și de agrement, de călătorie, hotel și mâncare sau sănătate și wellness. Educația anterioară și experiența de lucru a unui student pot dicta ce tipuri de oportunități sunt disponibile.

Cercetătorii ar putea să găsească un MBA global în domeniul ospitalității la universități din întreaga lume. Programele online fac ca aceasta să fie o opțiune indiferent de locul în care o persoană locuiește. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
Milano , Italia

Acest Master of Business Administration sau MBA (Global Hospitality and Tourism) este bun pentru: absolvenții care doresc să-și aprofundeze studiul, cei care doresc să devină ... +

Acest Master of Business Administration sau MBA (Global Hospitality and Tourism) este bun pentru: absolvenții care doresc să-și aprofundeze studiul, cei care doresc să devină antreprenori și să își înființeze propria ospitalitate și afaceri turistice, cei care trec de la alte industrii și cei care doresc să-și dezvolte cariera și să-și asume mai multe roluri sau să se alăture organizațiilor globale. -
MBA Global
Normă întreagă
12 luni
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici