67 MBA Global Programe 2024

MBA Global Programe 2024Filter
    • Berlin, Germania
    • Potsdam, Germania

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Acest program acreditat de AMBA vă ajută să vă dezvoltați abilități serioase în domenii esențiale ale managementului, cum ar fi luarea deciziilor strategice, operațiunile și controlul afacerii, generarea de valoare și protecția, precum și managementul resurselor umane și designul organizației. Ceea ce diferențiază GISMA Global MBA este că vei fi pregătit să îndeplinești cerințele unei lumi incerte. O abordare puternică a gândirii critice vă va dota cu cele mai importante competențe de conducere și abilități soft pentru a vă avansa cariera internațională în domenii precum strategie, finanțe, marketing și operațiuni.

    • Nice, Franţa
    • Paris, Franţa
    • + 1 more

    La zi

    10 Luni

    În campus

    Engleză

    EDHEC Global MBA schimbă viața: combinând educația relevantă în afaceri cu o experiență umană neprețuită, vă permite să aveți un impact profund asupra carierei, vieții și mediului.

    • Madrid, Spania

    La zi

    12 Luni

    Amestecat

    Spaniolă

    Într-o lume globală economia nu se oprește, fluctuează, este târâtă de concurența care crește și crește. Companiile care au înțeles cel mai bine acest nou context știu că au nevoie de manageri versatili și creativi, cu o mare capacitate de adaptare, lideri responsabili capabili să tragă liniile strategice ale organizațiilor lor, cu viziunea și talentul pe care le cere acest nou teren de joc. Global MBA oficial de la EAE Business School Madrid vă va permite să vă combinați viața personală și profesională cu o experiență care combină o viziune profundă și actualizată la 360º a tuturor departamentelor unei companii cu un plan personalizat de dezvoltare profesională care vă va permite să atingeți obiectivele profesionale pe care vi le fixați.vă marcați

    • Douglas, Insula Man

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul Global MBA al Universității din Londra este conceput pentru a vă ajuta să vă dezvoltați o perspicace de afaceri de neegalat și să vă ridicați cariera la noi culmi. Programul vă oferă flexibilitatea de a studia în timp ce lucrați, dându-vă puterea de a aduce perspective noi la locul de muncă și de a vă propulsa cariera înainte.

    • Rome, Italia

    La zi

    18 Luni

    Amestecat

    Engleză

    Global MBA proiectat de Uninettuno (Master de primul nivel) este un nou program care este adaptat pentru a analiza impactul noilor TIC și tehnologii digitale asupra managementului unei companii. Principalele subiecte ale masterului sunt inovația companiei, TIC și tehnologiile digitale pentru afaceri, Big Data, comerțul electronic, TIC, companiile private și publice, Blockchain și sistemele de finanțare inovatoare.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză, Spaniolă

    Studenții își vor începe studiile în Barcelona, Spania și au opțiunea de a-și finaliza programul în Berlin, Germania, la BSBI. Conceput pentru persoane ambițioase care sunt pasionate de crearea și conducerea propriilor organizații. Programul Global MBA vă va ajuta să dezvoltați abilități transferabile care pot fi aplicate într-o serie de industrii diferite, în timp ce vă construiți cunoștințele despre provocările cu care se confruntă mediul de afaceri internațional.

    • Bologna, Italia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    MBA în Alimentație și Vin este axat pe cunoașterea exclusivă a celor mai de succes întreprinderi italiene din domeniul gastronomiei și enologiei.

    • Kajaani, Finlanda

    La zi

    18 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în managementul afacerilor globale de la Kajaani University of Applied Sciences vă va ajuta în călătoria dvs. către obținerea unei poziții de conducere, dezvoltarea unei rețele profesionale puternice sau chiar începerea propriei afaceri. Gradul constă în studii cu normă întreagă în campus, cu un timp de studiu de 1,5 ani.

    • Berlin, Germania
    • Online

    Part time

    5 semestre

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    MBA Renewables este primul și singurul Master of Business Administration de învățământ la distanță care se concentrează pe tehnologiile de energie regenerabilă și eficiența energetică. Oferim două cursuri pe an, semestrul de vară începe în aprilie și semestrul de toamnă începe în octombrie.

    • Online Switzerland

    Part time

    10 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Zurich Elite Business School a integrat în Real World Skills MBA, cursuri de la școli de afaceri de renume mondial, cum ar fi Universitatea Harvard, MIT, Wharton, Columbia, NYU și companii globale precum IBM, Amazon Web Services și LINUX Foundation.

    • Madrid, Spania
    • Online
    • + 3 more

    Part time

    15 Luni

    Amestecat

    Engleză

    În climatul de afaceri de astăzi, simpla înțelegere a conceptelor convenționale de afaceri nu este suficientă. Pentru a deveni un lider al schimbării, trebuie să dezvoltați perspective inovatoare care să depășească MBA tradițional. Global Executive MBA al IE Business School este un program internațional de top pentru liderii de afaceri la nivel mondial. Cele cinci săptămâni rezidențiale față în față se desfășoară pe trei continente — America, Europa și Asia — oferind studenților noștri informații valoroase și utile asupra celor mai importante regiuni economice de astăzi. Această experiență de primă mână alături de cursuri interactive online vă va oferi o viziune cu adevărat globală a lumii afacerilor moderne. Instituțiile noastre partenere prestigioase, UCLA, SMU și Centrul pentru Guvernarea Schimbării își unesc forțele cu propria noastră facultate de top pentru a vă provoca capacitățile de strategie globală și pentru a vă echipa cu instrumentele pentru succesul C-suite.

    • Berlin, Germania

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    ESMT Berlin Global Online MBA este conceput pentru a vă învăța tot ce are nevoie un factor de decizie modern pentru a fi un lider de succes. Analitica, inovația și conducerea sunt în centrul acestui program, care oferă o mare flexibilitate studenților săi. Puteți selecta modulele individuale sau subblocurile cursurilor pe măsură ce mergeți. MBA este configurat pentru a fi un program de 24 de luni, cu opțiunea de a dura până la cinci ani pentru a-l finaliza în propriul ritm. Global Online MBA este unul de acest gen pe piața europeană: este configurat astfel încât să puteți continua să lucrați cu normă întreagă în timp ce obțineți cunoștințe și competențe pentru a vă sprijini nu numai dezvoltarea personală, ci și creșterea și transformarea companiei. Alegeți să adăugați programe la cursurile programate, adăugând antrenor personalizat în carieră sau luând un modul global fie la Berlin, fie într-un studiu de teren internațional săptămânal global.

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Dezvoltați cunoștințe de afaceri de nivel mondial și duceți-vă cariera la nivelul următor cu MBA nostru global. Construiește-ți impulsul în carieră studiind pe măsură ce lucrezi și aducând perspective noi la locul de muncă.

    • Online

    La zi, Part time

    3 semestre

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Deveniți un specialist în sustenabilitate și vă configurați organizația pentru un viitor durabil. Acesta este ceea ce veți învăța Vă asumați responsabilitatea socială și doriți să modelați viitorul. În calitate de manager de sustenabilitate, veți ancora agenda multidimensională de sustenabilitate a Națiunilor Unite bazată pe cele 17 Obiective de dezvoltare durabilă ale ONU în organizația dvs.

    • Doha, Qatar

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză