Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} în Resurse umane

Un Master of Business Administration poate fi o mare alegere de grad pentru oricine caută să studieze în profunzime concepte de diferite aspecte ale afacerii. Un MBA Global poate lua educația dvs. cu un pas mai departe decât MBA de bază, oferindu-vă cunoștințe în domeniul dumneavoastră, care pot fi aplicate la nivel internațional. Ce este un MBA Global în Resurse Umane? Acest progra… Citeste mai mult

Un Master of Business Administration poate fi o mare alegere de grad pentru oricine caută să studieze în profunzime concepte de diferite aspecte ale afacerii. Un MBA Global poate lua educația dvs. cu un pas mai departe decât MBA de bază, oferindu-vă cunoștințe în domeniul dumneavoastră, care pot fi aplicate la nivel internațional.

Ce este un MBA Global în Resurse Umane? Acest program de grad vă poate oferi un set de competențe pe scară largă pe care le puteți utiliza pentru a gestiona și de a îmbunătăți gestionarea resurselor umane într-o afacere sau companie. Puteți lua cursuri care să acopere unele dintre conceptele mai generale ale afacerilor, cum ar fi contabilitatea și marketingul, precum și frecvent punerea accentului pe subiecte axate în mod special pe resursele umane, cum ar fi gestionarea salariilor.

Prin câștigarea gradului dvs., puteți obține mai mult decât abilități legate de muncă. Managementul abilităților și abilitățile de conducere pot fi aplicate în viața personală, ajutându-vă să vă controlați mai bine activitățile. De asemenea, puteți profita de abilități specifice de afaceri, cum ar fi comunicarea, pentru a vă ajuta să fiți înțeles mai ușor de alții.

Diferitele programe, indiferent dacă sunt clase tradiționale sau cursuri completate online, pot avea costuri diferite, iar prețul general al câștigului dvs. poate varia. Uitați-vă la mai multe opțiuni pentru a vedea ce funcționează cel mai bine cu bugetul și stilul tău de viață.

Având un MBA Global în Resurse Umane poate deschide mai multe opțiuni de carieră pentru tine. Unele cariere care se desfășoară în mod obișnuit pentru persoanele care dețin acest grad includ includerea unui director de salarizare, manager de resurse umane sau ofițer de acțiune afirmativ pentru o afacere sau companie. Multe dintre aceste locuri de muncă sunt centrate în jurul colaborării cu angajații companiei pentru a ajuta la luarea deciziilor importante și îndeplinirea sarcinilor necesare.

Pot exista opțiuni pentru câștigarea unui Global MBA online, precum și la o școală tradițională. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
National Sun Yat-Sen University
Kaohsiung City, Taiwan

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane este stabilit cu privire la necesitatea de a consolida Colegiului profesiei de resurse umane, precum și pentru a oferi studenți ... +

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane este stabilit cu privire la necesitatea de a consolida Colegiului profesiei de resurse umane, precum și pentru a oferi studenților o anumită pregătire în modul domenii-cheie de afaceri sunt integrate în cadrul organizațiilor de succes. -
MBA Global
La zi
2 - 4 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici