MBASTUDIES.RO

Vezi {mbastudies-global-mba:plural} Cea Mai Bună în Rusia 2019/2020

Programele globale de MBA servesc profesioniștii care caută să-și continue cariera în afacerile internaționale. Studenții studiază specializări deosebit de benefice pentru acest domeniu de lucru. Subiectele de curs pot include limbi străine și sensibilitate culturală.

Un Master of Business Administration (MBA) este un grad absolvent care durează aproximativ doi ani de studiu pentru a primi. Indivizii care câștigă acest câștig grad de cunoștințe importante și experiență în domeniile de afaceri și management, și pot fi în măsură să găsească un loc de muncă rapid din cauza proficiencies lor sociale îmbunătățite.

 

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Contactează Direct Școlile de Top {mbastudies-global-mba:plural} în Rusia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Global MBA

EMAS Eurasian Management & Administration School
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 1 an Înscriere Deschisă Rusia Moscova Nizhny Novgorod + 4 mai mult

Studiază limba engleză! Unul dintre cei mai buni (1) full-time pe campus în Rusia, (2) învățare combinată sau (3) MBA online