MBASTUDIES

Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} în Studii de administrare

Un Master of Business Administration (MBA) este o diplomă concepută pentru a ajuta studenții să exceleze ca profesioniști în lumea afacerilor. Un MBA Global este în mod special axat pe predarea persoanelor fizice cum să reușească în afaceri internaționale.

Ce este un MBA Global în Studii de Administrație? Acesta este un MBA specializat în cursuri create pentru a instrui elevii pentru managementul personalului. Un absolvent cu o astfel de diplomă poate continua să lucreze în resurse umane pentru o companie de peste mări sau pentru o organizație care are multe sucursale internaționale. Clasele ar putea să se concentreze pe subiecte precum viziunea globală, team building-ul prin tehnologia de comunicare sau abilitățile lingvistice. Acest curs este ideal pentru oricine este interesat de relații internaționale sau călătoresc pentru muncă.

Absolvenții cu un MBA Global în Administrarea de Studii, de obicei, excelează în abilități cum ar fi team-building, talent management și tehnologie de comunicare. Acestea sunt esențiale pentru munca internațională, în timp ce abilitățile de team-building și comunicare ajută și în viața de zi cu zi.

Costul unui MBA Global în Studii de Administrație va diferi între instituții. Durata se va schimba, de asemenea, în funcție de locul în care gradul este finalizat. Elevii sunt încurajați să realizeze o cercetare aprofundată înainte de a selecta un program.

Elevii care își obțin studiile universitare de masterat în administrație se găsesc de multe ori în situații de execuție la companii și organizații internaționale. Mulți sunt calificați pentru roluri precum managerul de resurse umane, managerul de achiziții de talente sau directorul operațiunilor internaționale. Într-o piață din ce în ce mai globală, abilitățile de comunicare interculturală și expertiza administrativă a candidaților cu acest MBA îi fac foarte competitivi pe piața muncii.

Global MBA în programe de administrație Studii sunt oferite în întreaga lume și pot fi adesea finalizate de peste mări sau online, prin universități acreditate la nivel internațional. Cursurile online pot fi o opțiune convenabilă pentru studenții care nu pot frecventa universitatea cu normă întreagă. Pentru a găsi cursul potrivit pentru dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Studii de administrare Filter

Maestru de gestionare a resurselor umane la nivel mondial (full-time program de MBA)

National Sun Yat-Sen University
Taiwan, Orașul Kaohsiung
MBA Global
Septembrie 2020
<
La zi
<
2 ani
28 Feb 2015
Engleză
Campus

Maestru de Global Managementul Resurselor Umane este stabilit cu privire la necesitatea de a consolida Colegiului profesiei de resurse umane, precum și pentru a oferi studenți ...

Citeste mai mult