Filter
MBA Global
Venezuela Caracas Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} în Studii de afaceri Cu jumătate de normă in Caracas Venezuela 2019

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate. 

Venezuela, numit oficial Republica Bolivariană Venezuela, este o țară de pe coasta de nord a Americii de Sud. Venezuela are o populație estimată de aproximativ 29 de milioane. În 2009, guvernul venezuelean a adoptat o lege pentru a stabili un sistem național de admitere la universitate standardizat examen, înlocuind universitățile publice 'examenele de admitere interne.

Orașul Caracas este situat în regiunea de nord de Venezuela și servește drept capitala țării fiind cel mai mare oras. Acesta are o populație estimată de aproape 2.000.000 de locuitori și găzduiește cele mai vechi universități din țară fondat în 1721 de servire alături de alte institute.

Solicită Informații {mbastudies-global-mba:plural} în Studii de afaceri Part time in Caracas în Venezuela 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de afaceri, Caracas

Studii
Locație
Venezuela
Caracas
Tip de studiu
Ritm
IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale. grad dublu acordat .... ... [+]

Global MBA

Global MBA este o inițiativă comună a patru scoli de afaceri:

* Universitatea Tulane, Statele Unite ale Americii. * Institutul Tehnologic AUTONOMO de Mexico (ITAM), Mexic. * Universidad de los Andes (Uniandes), Columbia. * Institutul de Studii administrative superioare (IESA), Venezuela.

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): grad dublu va fi acordat.

Caracteristici: Programul

Regional: practicile de management Înțelegerea cele mai bune și companiile din America Latină. perspectivă globală: cursuri predate în șase orașe, folosind strategia sa axat pe cazurile de afaceri importante din întreaga lume. Challenger: echipamente trabjos format din patru sau mai mulți studenți din țările în care manipularea culturi diferite , este necesar și se extinde în rețea. ... [-]
Venezuela Caracas
Octombrie 2019
Spaniolă
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză