MBASTUDIES.RO

Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} în Studii de afaceri Cu jumătate de normă in Caracas Venezuela 2019

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate. 

Venezuela, numit oficial Republica Bolivariană Venezuela, este o țară de pe coasta de nord a Americii de Sud. Venezuela are o populație estimată de aproximativ 29 de milioane. În 2009, guvernul venezuelean a adoptat o lege pentru a stabili un sistem național de admitere la universitate standardizat examen, înlocuind universitățile publice 'examenele de admitere interne.

Orașul Caracas este situat în regiunea de nord de Venezuela și servește drept capitala țării fiind cel mai mare oras. Acesta are o populație estimată de aproape 2.000.000 de locuitori și găzduiește cele mai vechi universități din țară fondat în 1721 de servire alături de alte institute.

Solicită Informații {mbastudies-global-mba:plural} în Studii de afaceri Part time in Caracas în Venezuela 2019

1 Rezultate din Studii de afaceri, Caracas Filter

Global MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campus Part time Octombrie 2019 Venezuela Caracas China Shanghai Columbia Bogotá Franţa Paris Mexic Buenavista Statele Unite ale Americii New Orleans Panama Panama City + 11 mai mult

Obiectivul Global MBA este de a dezvolta competențele manageriale necesare pentru a realiza o mai bună dezvoltare în afacerile internaționale. grad dublu acordat ....