Filter
MBA Global

Vizualizează {mbastudies-global-mba:plural} în Studii de Energie

Master în Administrarea Afacerilor (MBA) este unul dintre cele mai versatile programe de master disponibile. Cercetătorii trebuie, de obicei, să completeze o diplomă de licență pentru a fi luați în considerare pentru acceptare. O diplomă de master este o condiție prealabilă pentru cei care doresc să-și continue studiile universitare cu doctoratul.

Ce este un MBA Global în Studii de Energie? Acest program MBA analizează funcționarea și managementul afacerilor în industria energetică din perspectivă internațională. Elevii vor fi obligați să completeze cursuri de bază de afaceri în domenii cum ar fi marketing, finanțe, contabilitate și operațiuni. În plus, aceștia vor învăța cum aceste aspecte legate de administrarea afacerilor se referă în mod specific la industria energetică, inclusiv petrolul, gazele și energiile regenerabile.

Majoritatea programelor vor avea un accent puternic pe energia regenerabilă, oferind absolvenților un avantaj în acest domeniu în plină dezvoltare. Competențele concrete precum marketingul și finanțele oferă cursanților instruirea practică de care vor avea nevoie pentru a reuși într-un mediu de afaceri din lumea reală.

Costul unui program global de MBA va depinde de școala aleasă. Acesta va varia, de asemenea, pe baza duratei programului și dacă este studiat în campus sau online. Contactați biroul de admitere pentru mai multe informații privind taxele și taxele.

Absolvenții cu un MBA Global în Studii de Energie se găsesc adesea cu un avantaj competitiv pe piața muncii. Industria energetică este mereu în plină expansiune, iar perspectivele de muncă sunt deseori bune. Posibile titluri de locuri de muncă includ manager de proiect, manager de operațiuni și analist de afaceri. Participanții la program se pot specializa, de asemenea, în domeniile energiei regenerabile sau durabilității, ambele fiind în creștere în ceea ce privește cererea, pe măsură ce progresele tehnologiei verzi sunt făcute zilnic.

Colegii, universități și școli de afaceri din întreaga lume oferă programe universitare de MBA în domeniul studiilor de energie, multe dintre ele fiind disponibile online cu abilitatea de a studia cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Studii de Energie

University of Haifa, International School

Programul de Global Green MBA este deosebit de adecvat pentru tinerii absolvenți care sunt interesați de o diplomă de master în afaceri care abordează dificile probleme d ... [+]

Programul de Global Green MBA este deosebit de adecvat pentru tinerii absolvenți care sunt interesați de o diplomă de master în afaceri care abordează dificile probleme de sustenabilitate a mediului. Este un, program intensiv de un an, a predat în limba engleză peste cinci perioade de studiu de câte zece săptămâni fiecare din octombrie până în septembrie.

Programul include un nucleu de cursuri de administrare a afacerilor, împreună cu o gamă de cursuri obligatorii și opționale pe teme legate de durabilitate și de management de mediu. Studenții sunt obligați să completeze douăzeci de cursuri de bază și un minim de două cursuri de la o alegere de electives.... [-]

Israel Haifa
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Israel
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Haifa
    )

)
1
October 2019
Full-time
1 - 1 an
Campus

Citiți mai multe în limba engleză