close

Filtre

Vezi rezultatele

Găsește {mbastudies-global-mba:plural} în Studii de energie

Master în Administrarea Afacerilor (MBA) este unul dintre cele mai versatile programe de master disponibile. Cercetătorii trebuie, de obicei, să completeze o diplomă de licență pentru a fi luați în considerare pentru acceptare. O diplomă de master este o condiție prealabilă pentru cei care doresc să-și continue studiile universitare cu doctoratul. Ce este un MBA Global în Studii de… Citeste mai mult

Master în Administrarea Afacerilor (MBA) este unul dintre cele mai versatile programe de master disponibile. Cercetătorii trebuie, de obicei, să completeze o diplomă de licență pentru a fi luați în considerare pentru acceptare. O diplomă de master este o condiție prealabilă pentru cei care doresc să-și continue studiile universitare cu doctoratul.

Ce este un MBA Global în Studii de Energie? Acest program MBA analizează funcționarea și managementul afacerilor în industria energetică din perspectivă internațională. Elevii vor fi obligați să completeze cursuri de bază de afaceri în domenii cum ar fi marketing, finanțe, contabilitate și operațiuni. În plus, aceștia vor învăța cum aceste aspecte legate de administrarea afacerilor se referă în mod specific la industria energetică, inclusiv petrolul, gazele și energiile regenerabile.

Majoritatea programelor vor avea un accent puternic pe energia regenerabilă, oferind absolvenților un avantaj în acest domeniu în plină dezvoltare. Competențele concrete precum marketingul și finanțele oferă cursanților instruirea practică de care vor avea nevoie pentru a reuși într-un mediu de afaceri din lumea reală.

Costul unui program global de MBA va depinde de școala aleasă. Acesta va varia, de asemenea, pe baza duratei programului și dacă este studiat în campus sau online. Contactați biroul de admitere pentru mai multe informații privind taxele și taxele.

Absolvenții cu un MBA Global în Studii de Energie se găsesc adesea cu un avantaj competitiv pe piața muncii. Industria energetică este mereu în plină expansiune, iar perspectivele de muncă sunt deseori bune. Posibile titluri de locuri de muncă includ manager de proiect, manager de operațiuni și analist de afaceri. Participanții la program se pot specializa, de asemenea, în domeniile energiei regenerabile sau durabilității, ambele fiind în creștere în ceea ce privește cererea, pe măsură ce progresele tehnologiei verzi sunt făcute zilnic.

Colegii, universități și școli de afaceri din întreaga lume oferă programe universitare de MBA în domeniul studiilor de energie, multe dintre ele fiind disponibile online cu abilitatea de a studia cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Haifa, International School
Haifa, Israel

Programul excelează în concentrarea sa asupra sustenabilității sociale și sociale, două chestiuni cheie pentru o practică de afaceri eficientă și responsabilă. Ca atare, combi ... +

Programul excelează în concentrarea sa asupra sustenabilității sociale și sociale, două chestiuni cheie pentru o practică de afaceri eficientă și responsabilă. Ca atare, combinația de standarde academice ridicate într-un mediu internațional de învățare, concentrarea pe instrumente esențiale pentru managementul afacerilor și achiziționarea de instrumente teoretice și practice pentru implementarea durabilității fac din acesta un curriculum de afaceri foarte valoroasă și cuprinzător. -
MBA Global
Normă întreagă
Engleză
Oct 2020
Campus

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici

Domenii de studiu conexe