close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate {mbastudies-global-mba:plural} în Turism și ospitalitate

Un Master Global de Administrare a Afacerilor este un premiu universitar de nivel înalt. Un MBA global se poate concentra pe o varietate de aspecte de afaceri, dar programul va analiza subiectul din diferite puncte de vedere culturale. Acest tip de educație poate dura unu până la trei ani. Ce este un MBA global în Turism și Ospitalitate? Este un program care oferă o perspectivă internaț… Citeste mai mult

Un Master Global de Administrare a Afacerilor este un premiu universitar de nivel înalt. Un MBA global se poate concentra pe o varietate de aspecte de afaceri, dar programul va analiza subiectul din diferite puncte de vedere culturale. Acest tip de educație poate dura unu până la trei ani.

Ce este un MBA global în Turism și Ospitalitate? Este un program care oferă o perspectivă internațională asupra studiului turismului și ospitalității. Elevii pot avea șansa de a studia în diferite țări în timpul programului sau cel puțin să ia o privire multiculturală asupra problemelor cu care se confruntă turismul și ospitalitatea. Fiecare program poate fi ușor diferit, dar cursurile necesare sunt adesea similare cu managementul investițiilor imobiliare și de evaluare a hotelurilor, politica și dezvoltarea turismului internațional, managementul destinațiilor, marketingul pentru ospitalitate și turism, metode avansate de cercetare pentru ospitalitate și turism și gestiune financiară pentru industria ospitalitatii.

Un MBA global în Turism și Ospitalitate poate ajuta elevii hone o varietate de abilități, inclusiv de organizare, de marketing și de conducere. Nu numai că aceste capacități vor ajuta o persoană să aibă o carieră de succes în industria ospitalității, dar ele pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea vieții personale a unui student. Competențele dobândite prin acest curs ar putea duce chiar la un salariu mai mare de plecare.

Taxele de școlarizare pentru un MBA global pot depinde de locația școlii, durata programului și modul de cursuri. Din cauza fluctuațiilor, elevii trebuie să caute școli potențiale pentru a găsi una care să le corespundă nevoilor.

Absolvenții cu un MBA la nivel global în Turism și Ospitalitate sunt pregătite să urmărească o varietate de cariere în industria ospitalității și turismului. De exemplu, unii studenți pot deveni manageri de hotel, consultanți de investiții în călătorii, directori de turism regional, facilitatori de cercetare în domeniul turismului, administratori de destinații sau operatori de turism. Competențele dobândite prin această educație pot, de asemenea, să pregătească participanții pentru a-și continua educația prin intermediul unui doctorat.

Indiferent de locul în care locuiește o persoană, această educație poate fi disponibilă prin intermediul cursurilor online și al universităților locale. Sunteți gata să aflați mai multe? Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
Milano , Italia

Acest Master of Business Administration sau MBA (Global Hospitality and Tourism) este bun pentru: absolvenții care doresc să-și aprofundeze studiul, cei care doresc să devină ... +

Acest Master of Business Administration sau MBA (Global Hospitality and Tourism) este bun pentru: absolvenții care doresc să-și aprofundeze studiul, cei care doresc să devină antreprenori și să își înființeze propria ospitalitate și afaceri turistice, cei care trec de la alte industrii și cei care doresc să-și dezvolte cariera și să-și asume mai multe roluri sau să se alăture organizațiilor globale. -
MBA Global
Normă întreagă
12 luni
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici