MBASTUDIES

Vezi tot {mbastudies-global-mba:plural} în Turism

Un Master of Business Administration este o diplomă la nivel de absolvent, adesea axată pe abordări științifice în managementul afacerilor. Un MBA global ia o abordare internațională a învățării. În medie, acest program durează doi ani până la sfârșit.

Ce este un MBA global în managementul turismului? Acest program la nivel de absolvent oferă studenților o mai bună înțelegere a complexităților care se confruntă cu industria turismului. De exemplu, cursurile pot să privească tehnologia în continuă schimbare care afectează turismul. Unele programe ar putea privi valoarea economică și dependența turismului. Fiecare program va avea cursuri unice necesare. Este de așteptat ca studenții să urmeze cursuri similare cu managementul intercultural, marketingul turistic, managementul financiar internațional, problemele contemporane în turism și politica internațională și relațiile în domeniul turismului.

Participanții câștigă o sensibilitate față de mediul turistic, care îi poate ajuta să înțeleagă mai bine modul în care acest domeniu în schimbare trebuie să se adapteze noilor tehnologii. Abilitățile de gestionare a proiectelor dobândite îi fac mai ușor pe profesioniști să supravegheze o varietate de sarcini de zi cu zi și de aventuri speciale. Conștientizarea interculturală oferită de program face cercetătorii mai bine pregătiți să lucreze într-un mediu internațional.

Costul acestui tip de MBA poate varia de la școală la școală și de la an la an. Dacă un solicitant dorește să obțină o estimare corectă, acesta trebuie să contacteze școli direct.

Absolvenții unui MBA global în programul de management al turismului sunt gata să preia roluri de conducere în cadrul industriei. Turismul poate include lucrul la companii aeriene, hoteluri, linii de croazieră sau birouri de turism. Elevii pot deveni analiști de tarifare pentru o companie aeriană, directori de cameră pentru o linie de croazieră, directori generali pentru un manager de hotel sau destinație pentru un birou de ghid turistic. Posibilitățile exacte disponibile pot depinde de experiența anterioară de muncă și educație a unei persoane. Unii cercetători aleg să-și continue educația, decât să se alăture forței de muncă.

Universitățile din întreaga lume oferă un MBA global în Managementul Turismului. Unele școli pot avea chiar cursuri online. Pentru a afla mai multe sau pentru a aplica, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

1 Rezultate din Turism Filter

MBA în Managementul Ospitalității Globale și Turismului

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
MBA Global
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Acest Master of Business Administration sau MBA (Global Hospitality and Tourism) este bun pentru: absolvenții care doresc să-și aprofundeze studiul, cei care doresc să devină ...

Citeste mai mult