{mbastudies-global-mba:singular} în Georgia Statele Unite ale Americii

{mbastudies-global-mba:plural} Top în Georgia Statele Unite ale Americii 2018

MBA

Profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să-și dezvolte educația și experiența pot urma un MBA Global. Acest program de gradul pregătește studenții pentru poziții de lider în companii multinaționale sau eforturile antreprenoriale și include adesea oportunități de studiu-în străinătate. 

Dacă vrei să urci pe scara ierarhică și pentru a obține o poziție de conducere, un MBA este pentru tine. Acest program vă oferă cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține versatilitate, în termeni de înțelegere, de o gamă largă de domenii funcționale, de afaceri. Plus abilitatea de a utiliza instrumente și de analiză, pentru a contribui la planificarea strategică și de luare a deciziilor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Situat în sud-estul SUA, Georgia este statul 8-lea cel mai mare din punct de vedere al populației. Atlanta este cel mai mare oraș din statul care are un număr mare de instituții publice și private. Pe lângă găzduirea cea mai veche universitate din țară care este la Universitatea din Georgia, există 70 de mai multe instituții publice care oferă o gamă largă de programe.

Caută {mbastudies-global-mba:plural} în Georgia în Statele Unite ale Americii 2018

Citește Mai Mult

Global Partners MBA

J. Mack Robinson College of Business - Georgia State University
Campus Cu normă întreagă October 2018 Statele Unite ale Americii Atlanta

[+]

{mbastudies-global-mba:plural} 2018 în Georgia Statele Unite ale Americii. [-]