{mbastudies-global-mba:singular} în Georgia Statele Unite ale Americii

{mbastudies-global-mba:plural} Top în Georgia Statele Unite ale Americii 2018

MBA

Un MBA sau Master of Business Administration este un program de gradul doi ani. În scopul de a urmări un MBA, studenții trebuie să fi mai întâi a primit o licență într-un domeniu legat. Într-un program de MBA, studenții primesc cursuri legate de afaceri pe care le-au calificat pentru a opera și administra întreprinderi și companii.

 

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Situat în sud-estul SUA, Georgia este statul 8-lea cel mai mare din punct de vedere al populației. Atlanta este cel mai mare oraș din statul care are un număr mare de instituții publice și private. Pe lângă găzduirea cea mai veche universitate din țară care este la Universitatea din Georgia, există 70 de mai multe instituții publice care oferă o gamă largă de programe.

Caută {mbastudies-global-mba:plural} în Georgia în Statele Unite ale Americii 2018

Citește Mai Mult

Global Partners MBA

J. Mack Robinson College of Business - Georgia State University
Campus Cu normă întreagă October 2018 Statele Unite ale Americii Atlanta

[+]

{mbastudies-global-mba:plural} 2018 în Georgia Statele Unite ale Americii. [-]