Citește Descrierea Oficială

MBA - Guvernanța corporativă și managementul

În ciuda cunoștințelor lor profesionale distincte în profunzime, o mulțime de profesioniști de succes cu diplome de licență în discipline diferite care au început cariera lor de conducere sau care doresc să devină manageri de multe ori lipsa de cunoștințe de management, care le va permite să gestioneze oameni și organizații.


Din cauza unei cereri tot mai mari pentru o astfel de educație, februarie a decis să ofere programul de guvernare corporativă de master și de management, care este special conceput pentru profesioniștii cu performanțe înalte , care și- au câștigat diplome de licență lor în domeniul științelor sociale, tehnice, naturale și toate celelalte și care doresc pentru a face următorul pas important în cariera lor.


Programul de guvernare corporativă februarie master și Management este oferit ca un program de MBA de doi ani și este deschis tinerilor profesioniști care și- au câștigat deja diplomele de licență. Este unic, deoarece acoperă două domenii-cheie pentru o carieră de succes în management, și anume guvernanța și managementul organizațiilor corporative.


Ca un program de doi ani de MBA full-time, guvernarea corporativă și programul de management este o întreprindere majoră. Cu toate acestea, beneficiile absolvirea acesteia sunt semnificative. In cadrul programului, participanții să se bazeze pe abilitățile și cunoștințele pe care le-au dobândit deja în studiile lor anterioare și viața profesională.

Programul se referă la guvernanța corporativă și de management în profunzime, prin combinarea cunoștințelor teoretice în ambele domenii cu aplicații orientate spre practică. Se analizează cele mai multe concepte de până la zi, în toate domeniile de afaceri majore la nivel avansat, și anume managementul strategic, dreptul afacerilor, marketing, finanțe, de gestionare a informațiilor și altele. Participanții dezvoltă atât excelență și practice academice hands-on abilități care vor avea nevoie pentru a reuși în cariera lor.


Programul de guvernare corporativă FEB master și Management este pe deplin predat în limba engleză. Programul cuprinde:

• 14 cursuri de bază, care oferă o înțelegere cuprinzătoare a moderne de afaceri;

• 4 cursuri opționale, care oferă specializări profesionale individuale;

• Teza de master, o lucrare bazată pe proiecte, care pune noi de învățare la locul de muncă.


Programul de doi ani Master guvernarea corporativă și Management oferă participanților, oricare dintre acestea universitare (licență) gradul în care dețin, pentru a ajunge la noi culmi profesionale.

cerinţe de intrare

• universitare (licență) diplomă de la University College sau acreditate de către țara de origine;

• capacitatea de a comunica în limba engleză.Înmatricularea și admitere procedură


  • Documente necesare pentru licenta de recunoaștere de către Universitatea Maribor trebuie să fie depusă până la 1 iulie.
  • Cererea de înscriere la studii postuniversitare trebuie să fie depuse până la 31 august.
  • Înmatricularea în studii postuniversitare este de așteptat să aibă loc la sfârșitul lunii septembrie.

Viața în Maribor

Maribor, ale cărei origini ca un oraș poate fi urmărită înapoi în secolul al 13-lea, este astăzi cel de-al doilea oras ca marime (95.171 locuitori în ianuarie 2011), Slovenia și reprezintă centrul regiunii slovene Styria (Štajerska).


Maribor se află în îmbrățișarea munților Pohorje verzi și dealuri viticole, pe ambele maluri ale râului Drava. Pohorje este un centru de schi în timpul iernii și un loc pentru drumeții, ciclism și de recreere pe tot parcursul anului. În municipiul Maribor există un număr mare de obiective turistice naturale protejate: trei parcuri regionale / peisaj (Drava, Trije ribniki, Mariborsko Jezero), o rezervație naturală (Mariborski otok) și altele.


Caracterul orașului a fost modelată de industria sa, care a realizat o dată un rol important în economia slovenă. În afară de aceasta, Maribor oferă o experiență bogată și variată culturale locuitorilor și vizitatorilor. În plus față de mai multe evenimente culturale, cetățenii se pot bucura de împrejurimile orașului frumoase și relaxante ca se afla la poalele munților Pohorje, care oferă mai multe activități în aer liber, cum ar fi drumeții și schi.


Evenimente speciale, cum ar fi tradiționale de Aur Fox Trophy, a femeilor competitie de schi Cupa Mondială, precum și Festivalul multicultural internațional Postul și evenimentele din jurul Vine Old oferă o atmosferă deosebit de animată. Maribor este, de asemenea, cunoscut pentru vinurile sale excelente, cât mai multe podgorii înconjoară orașul.


Mai mult decât atât, cu Universitatea sa, Maribor este, de asemenea, un oraș cu un potențial intelectual distins.


Faptul că orașul a ales să se numească "oraș Universitatea" denotă că este conștient de importanța educației și cercetării în dezvoltarea sa.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Maribor Faculty of Economics and Business »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
7,800 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019