MBA Hull

Generalități

Programul de descriere

MBA Hull vă va oferi abilitățile, experiența și rețeaua profesională necesare pentru a avansa în mediul de lucru extrem de competitiv și dinamic de astăzi.

OPȚIUNEA CAMPUSULUI

Cursurile MBA sunt predate de renumitele facultăți Hull College, care facilitează un mediu de învățare antrenant într-un format de curs față în față.

Pe măsură ce progresați prin cursuri, există oportunități de a vă dezvolta rețeaua și abilitățile profesionale dincolo de clasă. Ateliere de dezvoltare profesională și evenimente de rețea sunt planificate pe tot parcursul programului pentru a vă ajuta cu avansarea în carieră, personală și profesională.

OPȚIUNE ONLINE

Georgia WebMBA este un program de diplomă online conceput pentru profesioniștii care doresc să-și câștige diploma fără restricțiile orelor și locațiilor stabilite.

Georgia WebMBA de la Universitatea Augusta este un program de cohortă, bazat pe echipe, conceput pentru profesioniștii care lucrează. Experiența începe cu o orientare personală în Atlanta, urmată de două cursuri pe semestru timp de cinci semestre consecutive. Programul online oferă o diplomă accelerată acreditată la nivel internațional printr-un consorțiu de colegii din Georgia.

Ultima actualizare Oct 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The James M. Hull College of Business, accredited by AACSB, is advancing the future of business and its workforce through high-quality business education, distinctive academic programs, and experienti ... Citeste mai mult

The James M. Hull College of Business, accredited by AACSB, is advancing the future of business and its workforce through high-quality business education, distinctive academic programs, and experiential learning opportunities. Students will participate in a highly personalized educational experience that consists of engagement with passionate faculty, committed staff, and successful business professionals. Through these engagements, students are investing in the advancement of their careers. Citește mai puţin