MBA Internațională MBA

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentarea generală a studiilor

 • Un MBA de doi ani cu un accent global care nu necesită experiență de muncă anterioară.
 • Această calificare de management postuniversitar este potrivită pentru profesioniștii din cariera timpurie.
 • Selectați dintr-o gamă de opțiuni de specializare, cum ar fi Managementul publicității și mărcii, Finanțe, Marketing, Managementul lanțului de aprovizionare și Managementul turismului și evenimentelor.
 • Obțineți cunoștințe și abilități avansate de management pentru a excela în afacerile internaționale.
 • Aflați mai multe despre strategia de afaceri, comerțul internațional și marketingul global.
 • Consolidați-vă perspectiva și rețeaua globală cu oportunități de schimb internațional sau studii de peste mări.
 • Beneficiați de o gamă largă de opțiuni de învățare flexibile pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs. individuale.
 • Calificați-vă pentru Advanced Standing pentru calificările anterioare și finalizați-vă gradul în doar 1,5 ani.
 • Fiți mentorat de un lider de afaceri senior prin intermediul Programului de parteneriat executiv.
 • Studiați un curriculum informat de mai sus de cercetare de nivel mondial în afaceri și management (1).
 • Unias Business School se situează în topul unu la sută la nivel mondial (2) și a obținut un total de cinci stele pentru excelență în QS Stars Ratings 2019.
 • UniSA se situează în topul 150 în domeniul afacerilor și economiei (3).

(1) Excelență 2018 în cercetare pentru Australia (ERA). (2) UniSA Business School este una dintre cele zece instituții din Australia și 187 sunt în mod acreditat în mod global de EQUIS (din peste 16.500 din întreaga lume). EFMD, octombrie 2019. (3) 2019 Clasamentele subiectelor.

Instantaneu

Sunteți un profesor de carieră timpurie care vă propune să progresați cariera într-un context internațional de afaceri?

Acest grad vă va dezvolta cunoștințele despre mediul de afaceri global și vă va permite să maximizați oportunitățile de dezvoltare a carierei și perspectivele de angajare. Veți beneficia de o gamă largă de oportunități de învățare bazate pe experiență, inclusiv studiul de peste mări și îndrumarea de afaceri de către un lider de afaceri de vârf prin Programul de parteneriat executiv.

Studiile dvs. se vor axa pe strategia de afaceri internațională, comerțul internațional, marketingul global și gestionarea culturilor - cunoștințele de care aveți nevoie pentru a vă accelera cariera ca profesionist în mediul internațional.

Ce veți învăța

Acest grad cuprinde 16 cursuri și mai multe electives. Veți începe cu șapte cursuri de bază comune tuturor specializărilor din cadrul MBA Internaționale. Prin acestea veți dezvolta abilități avansate și experiență în domenii de management internațional, inclusiv:

 • mediul de afaceri global
 • conducerea și performanța oamenilor
 • principiile economice pentru afaceri
 • probleme în comerțul internațional

Apoi, veți trece în specializarea dvs., studiind domenii cum ar fi lanțul de aprovizionare global, managementul intercultural și marketingul global. De asemenea, veți completa studiul dvs. cu un curs de capstone în strategia și etica.

De ce Master International de Administrare a Afacerilor

Acest MBA de doi ani oferă profesioniști cu cunoștințe avansate și abilități de management pentru afaceri internaționale. Nu necesită experiență de muncă anterioară.

Veți învăța despre strategia de afaceri, comerțul internațional, marketingul global transfrontalier și gestionarea diverselor culturi. Cursurile sunt concepute în consultare cu profesioniștii din industrie, astfel încât veți învăța prin studii de caz din viața reală și veți dezvolta cunoștințele și expertiza de care aveți nevoie pentru a aborda provocările globale de afaceri de astăzi.

UniSA este una dintre cele zece școli de afaceri din Australia cu acreditare EQUIS. EQUIS este cea mai importantă acreditare internațională pentru școlile de afaceri, acordată de brațul de asigurare a calității Fundației Europene pentru Dezvoltare Management (EFMD). UniSA a primit cinci stele pentru internaționalizare *. Veți obține informații despre lumea reală prin focusul nostru global în afaceri, cunoștințele executive și rețelele. Vei fi dotat cu cunoștințe, abilități și experiență pentru a avea succes în viitoarea ta carieră - indiferent de locul în care alegi să lucrezi.O experiență îmbogățită de studenți

Livrările noastre flexibile și oportunitățile extrașcolare sunt concepute pentru a se potrivi stilului dvs. de viață, modului preferat de învățare și a intereselor în carieră. Puteți beneficia de cursuri intensive de școală de vară și de iarnă, de oportunități de mentorat și de rețea cu industria și dezvoltarea abilităților de leadership. De asemenea, puteți explora Pathways învățare accelerată și puteți solicita sprijin de program de la Centrul nostru pentru studenți de afaceri.

* 2019 QS Stars Ratings

Cariera ta

Cu un Master Internațional de Administrare a Afacerilor veți fi echipat pentru a continua o carieră de afaceri internaționale în întreaga lume. Ați putea lua în considerare afacerile externe, comerțul internațional, o organizație multinațională sau consultanță. Un MBA Internațional este un vehicul perfect pentru progresul carierei, cum ar fi o mutare în management de proiect, management general sau management de afaceri la nivel mondial specializat.

Real World Connections

Plasamentele și stagiile pun în evidență decalajul dintre studiu și muncă. Conexiunile noastre cu industria creează oportunități pentru tine să crești. Aceste experiențe construiesc încredere în lumea afacerilor și vă oferă un avantaj competitiv.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Citește mai puţin
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Mai mult Mai Puțin