MBA Internațional (Focus: Asia)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea programului

MBA Internațional (IMBA) este conceput pentru a se potrivi unei ere de globalizare, schimbări constante perturbatoare și importanța crescândă constantă a Asia de Est în lumea afacerilor globale. Predat în limba engleză peste 16 luni, programul IMBA își propune să împuternicească elevii cu cunoștințele, competențele și abilitățile de bază, care le vor pregăti pentru o carieră de management la nivel mondial care se dezvoltă rapid în mediul de afaceri internațional din ce în ce mai dinamic, complex și competitiv.

Ce veți studia

Cursurile de bază sunt destinate să studieze toate disciplinele MBA cu o precizare clară a aspectelor globale și internaționale ale fiecărui subiect. În plus față de această viziune globală, programul oferă un accent regional deosebit pe promovarea afacerilor în țările din Asia de Est, cum ar fi China, India, Japonia și Coreea.

Haifa IMBA are doi parteneri strategici din Asia: ECNU în Shanghai și IMT în India. Ambele sunt școlile de afaceri de conducere. Fiecare specializare regională include:

  • Seminar comun cu studenți MBA din China și / sau din India, care lucrează împreună la proiecte și parteneriate comandate de companii din ambele țări.
  • Excursie de studiu în China sau India, care vă va aduce în contact direct cu colegii și managerii din aceste țări și vă va permite să faceți schimb de ele cu ei, precum și să descoperiți propria țară și să experimentați abordarea lor în management.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Citește mai puţin