Diferențierea pornește de la o bază bună

Din acest motiv, am creat conceptul Fundesem IMBA pentru a vă oferi cea mai completă viziune a managementului afacerilor.

Conceptul Fundesem IMBA conduce la o viziune managerială și globală integrată a companiei, care este esențială pentru orice profesionist care dorește să-și îmbunătățească și să-și dezvolte cariera de conducere, permițând managerilor să își asume rolul cu garanții mai mari de succes și sporind posibilitățile dezvoltare profesională.

Fundesem IMBA oferă mult în schimbul efortului elevului și, astfel, gradul obținut în urma finalizării cu succes a programului va fi de masterat: IMBA (acordat în comun de FUNDESEM și Camera de Comerț din Alicante)

Metodologie

Metodologia FBS Business School este eminamente practică: se concentrează pe maximul "învățării prin practică", adică a învățării prin practică. Metodologia aplicată în toate programele MBA FBS este metoda Case, prin care studenții trebuie să pregătească și să ofere soluții pentru cazuri practice, punând elevul în fața procesului de luare a deciziilor. Această metodologie necesită o mănăstire foarte bine instruită în această tehnică, deoarece clasele trebuie să devină forumuri autentice de cunoaștere partajată.

Structura programului

Programul de MBA la FBS Business School este împărțit în trei perioade.

Leveling - Perioada MBA - Accesorii

Perioada de nivelare începe cu câteva săptămâni înainte de data oficială a MBA. În această perioadă de asistență voluntară, elevii primesc cursuri în materie de contabilitate, utilizarea instrumentelor Office și a altor subiecte care pot contribui la realizarea programului.

Perioada MBA este împărțită în următoarele părți sau faze:

FUNDAMENTALE: O revizuire esențială din perspectiva actuală a aspectelor esențiale pentru dezvoltarea managerială, oferind o viziune de afaceri de 360º.

ADVANCED: aprofundarea abilităților și abilităților manageriale prin conținut variind de la date mari la comerț internațional.

SPECIALIZARE: Ultima perioadă constă într-o specializare pe domenii ale companiei, cum ar fi Managementul general, Management financiar, Managementul resurselor umane sau altele.

PROIECT: Elaborarea unui proiect de Creare a companiei în care să se aplice învățatul cu sprijinul și monitorizarea individualizată a unui tutore.

PERSONAL CAREER PLAN: Acompanare pentru planificarea planului strategic de carieră a studentului. Capacitatea de angajare este una dintre cele mai importante caracteristici ale MBA FBS.

Când studenții absolvesc, pot merge la formarea lui Complementos. În această perioadă de asistență voluntară, elevii își extind cunoștințele despre Business Digital, cu subiecte axate pe ecosistemul digital, viziunea și strategia digitală, modelele de afaceri în medii digitale, perturbarea tehnologică și gândirea designului, marketingul digital și comerțul electronic și managementul resurselor umane în medii digitale precum și Digital Finance.

Printre subiecții complementari se adaugă un modul de îmbunătățire a limbii.

Ateliere complementare

Pe parcursul dezvoltării masterului studentul va participa la diverse ateliere și seminarii pentru a-și finaliza pregătirea.

INOVAȚIE. Un atelier construit pentru a facilita procesele, instrumentele și viziunea necesare pentru a inova. Oferă elevului posibilitatea de a învăța, într-un mod practic, o metodă de co-creație, cercetare și inovare.

VIZIBILIZAREA APTITUDINILOR PROFESIONALE Pe tot parcursul cursului sunt programate ateliere și sesiuni de formare pentru a ajuta elevii să-și îmbunătățească accesibilitatea sau creșterea pe piața forței de muncă. Echipele motivative,

ECHIPAMENTE ECOLOGICE. În direcția corectă a acestor echipe se află productivitatea companiei și pentru aceasta este necesar ca noii lideri să dobândească și să dezvolte abilități diverse cum ar fi comunicarea pozitivă, inteligența emoțională, recunoașterea ...

ZILE DE APLICARE PROFESIONALĂ. În timpul MBA, studentul va putea participa la conferințe, seminarii și ateliere de lucru, conduse de vorbitori profesioniști din lumea afacerilor.

Facultate

Facultatea FBS este formată din profesioniști de top din lumea afacerilor, cu o vastă experiență în domeniul profesional, precum și în predare, cercetare, consultanță și consultanță.

Echipa didactică are experiență în pozițiile de conducere ale companiilor naționale și multinaționale, precum și o mare pregătire pedagogică, care le permite să predea disciplinele pe teme în care sunt experți.

Acești profesioniști își transmit cunoștințele, derivate din practica profesională, în programele noastre de MBA, oferind studenților o viziune globală, exacte și fidelă adaptată realității companiei.

finanţare

FBS este o fundație non-profit al cărei obiectiv este dezvoltarea de profesioniști și companii. Din acest motiv, fundația oferă candidații pentru programele MBA o serie de burse, pentru ca orice student care sa angajat cu adevărat în formarea lor să poată efectua MBA fără probleme economice. În plus, FBS are acorduri de finanțare foarte avantajoase cu mai multe entități financiare.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Fundesem Business School »

Ultima actualizare Aprilie 1, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Oct 24, 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Oct 24, 2019
Termen limită de aplicare

Oct 24, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date