MBA Internațional MBA

Generalități

Programul de descriere

Diferențierea pornește de la o bază bună

Din acest motiv, am creat conceptul Fundesem IMBA pentru a vă oferi cea mai completă viziune a managementului afacerilor.

Conceptul Fundesem IMBA conduce la o viziune managerială și globală integrată a companiei, care este esențială pentru orice profesionist care dorește să-și îmbunătățească și să-și dezvolte cariera de conducere, permițând managerilor să își asume rolul cu garanții mai mari de succes și sporind posibilitățile dezvoltare profesională.

Fundația IMBA oferă mult în schimbul efortului studentului și astfel gradul obținut la finalizarea cu succes a programului va fi masterul: IMBA (acordat în comun de FUNDESEM și Camera de Comerț din Alicante). fauxel / Pexels

Metodologie

Metodologia FBS Business School este eminamente practică: se concentrează pe maximul "învățării prin practică", adică a învățării prin practică. Metodologia aplicată în toate programele MBA FBS este metoda Case, prin care studenții trebuie să pregătească și să ofere soluții pentru cazuri practice, punând elevul în fața procesului de luare a deciziilor. Această metodologie necesită o mănăstire foarte bine instruită în această tehnică, deoarece clasele trebuie să devină forumuri autentice de cunoaștere partajată.

Structura programului

Programul de MBA la FBS Business School este împărțit în trei perioade.

Leveling - Perioada MBA - Accesorii

Perioada de nivelare începe cu câteva săptămâni înainte de data oficială a MBA. În această perioadă de asistență voluntară, studenții primesc cursuri în bazele de contabilitate, utilizarea instrumentelor Office și a altor subiecte care pot ajuta la realizarea programului.

Perioada MBA este împărțită în următoarele părți sau faze:

Bazele fundamentale: o revizuire esențială din panorama actuală a aspectelor esențiale pentru dezvoltarea managerială, oferind o viziune de afaceri la 360º.

Avansat: Aprofundare abilități și abilități de management prin conținut cuprins între Big Data și Comerț Internațional.

Specializare: Ultima perioadă constă în specializare pe domenii ale companiei, cum ar fi Managementul general, Managementul financiar, Managementul resurselor umane sau altele.

Proiect: Elaborarea unui proiect de creare a unei companii în care să aplice lucrul învățat cu sprijinul și monitorizarea individualizată a unui tutor.

Planul personal de carieră: acompaniament pentru planificarea Planului strategic de dezvoltare a carierei studentului. Angajabilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici ale MBA FBS.

Când studenții termină, pot merge la instrucțiuni Complementos. În această perioadă de asistență voluntară, elevii extind cunoștințele despre afaceri digitale, cu subiecte centrate pe ecosistem digital, viziune și strategie digitală, modele de afaceri în medii digitale, tulburare tehnologică și gândire de design, marketing digital și comerț electronic și managementul resurselor umane în medii digitale. , precum și finanțe digitale.

Printre subiecții complementari se adaugă un modul de îmbunătățire a limbii.

Ateliere gratuite

Pe tot parcursul dezvoltării masterului, studentul va participa la diferite ateliere și seminarii pentru a-și completa pregătirea.

Inovație. Un atelier construit pentru a facilita procesele, instrumentele și viziunea necesare inovării. Oferă studentului posibilitatea de a învăța, într-un mod practic, o metodă de co-creare, cercetare și inovare.

Vizibilizarea abilităților profesionale. Pe parcursul cursului, sunt programate ateliere și sesiuni de formare pentru a ajuta studenții să își îmbunătățească accesibilitatea sau creșterea pe piața muncii.

Echipe motivate Echipe productive. În direcția corectă a acestor echipe se află productivitatea companiei și pentru aceasta este necesar ca noii lideri să dobândească și să dezvolte abilități diverse, cum ar fi comunicarea pozitivă, inteligența emoțională, recunoașterea etc.

Zile de aplicare profesională. În timpul MBA, studentul va putea participa la conferințe, seminarii și ateliere, conduse de vorbitori profesioniști din lumea afacerilor.

experienţe

Antrenament în aer liber. În timpul cursului, cazurile și subiectele sunt schimbate pentru a face o experiență de neuitat. Prin provocări, studenții descoperă modalități de a lucra în echipă și cum să-și asume rolul de lider.

Abilități de comunicare. În faza de atelier sunt incluse activități pentru consolidarea abilităților de comunicare. Managerul de astăzi trebuie să știe cum să prezinte prezentări eficient.

Dezvoltarea carierei profesionale. Dezvoltarea carierei profesionale, responsabilă cu consilierea studenților FBS, a dezvoltat o serie de ateliere exclusive pentru a spori creșterea profesională a studenților.

Ziua Familiei. Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai importante zile pentru comunitatea FBS. Familiile și prietenii studenților împart o zi de curs cu elevii. În timpul zilei, un studiu de caz practic este realizat într-o ambianță de neuitat pentru toți cei implicați.

Renume. Ceremonia de absolvire este unul dintre cele mai emotive și elegante evenimente desfășurate în provincia Alicante. Protagonistul este studentul, iar după o Masterclass, clasa finală a cursului oferită de un profesor invitat de renume, certificatele sunt acordate.

Rețele. Când sunt întrebați despre ceea ce apreciază cel mai mult despre timpul lor la FBS, studenții absolvenți dau întotdeauna același răspuns; colegii de clasă și oamenii pe care i-au cunoscut. Oportunități de rețea la o școală, cum ar fi FBS, este un atu pe care elevii vin să-l aprecieze în timpul studiului IMBA.

Facultate

Facultatea FBS este formată din profesioniști de top din lumea afacerilor, cu o vastă experiență în domeniul profesional, precum și în predare, cercetare, consultanță și consultanță.

Echipa didactică are experiență în pozițiile de conducere ale companiilor naționale și multinaționale, precum și o mare pregătire pedagogică, care le permite să predea disciplinele pe teme în care sunt experți.

Acești profesioniști își transmit cunoștințele, derivate din practica profesională, în programele noastre de MBA, oferind studenților o viziune globală, exacte și fidelă adaptată realității companiei.

finanţare

FBS este o fundație non-profit al cărei obiectiv este dezvoltarea de profesioniști și companii. Din acest motiv, fundația oferă candidații pentru programele MBA o serie de burse, pentru ca orice student care sa angajat cu adevărat în formarea lor să poată efectua MBA fără probleme economice. În plus, FBS are acorduri de finanțare foarte avantajoase cu mai multe entități financiare.

burse de studiu

Fundesem oferă o schemă de burse pentru a permite accesul la cursul IMBA pentru toți studenții care solicită acest lucru.

  • Burse de căutare de locuri de muncă
  • Burse de excelență academică
  • Studii anterioare / burse comunitare
  • burse de diversitate internațională
  • Financiar! burse de asistență
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Citeste mai mult

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Citește mai puţin