MBA Internațional de Afaceri

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Datorită COVID-19, toate prelegerile de la IUBH University of Applied Sciences vor avea loc într-o clasă virtuală până la o notificare ulterioară. Ne propunem să asigurăm că circumstanțele speciale actuale nu vor duce la dezavantajarea studenților în cursul studiului.

Ușa ta la lumea afacerilor

Programul nostru de MBA este punctul de plecare ideal pentru următorul pas pe calea dvs. profesională - o carieră ca manager de succes.

Programul vă califică în domeniile de administrare a afacerilor, management corporativ, marketing, finanțe și leadership pentru activități solicitante în management mediu până superior în multe industrii și domenii de specialitate. Iar orientarea sa internațională vă face să vă potriviți pentru piața mondială a locurilor de muncă.

Fapte și cifre

Gradul: Model de studiu: Durată:
Master of Arts (MA) în campus 2 semestre (cu normă întreagă)
CONSUMUL: învățământ Admitere
Bad Honnef: martie, septembrie
Berlin: aprilie, octombrie
de la 7.290 EUR pe semestru Licență, experiență profesională,
dovada abilităților de limbă engleză

Ce spun elevii noștri despre IUBH

Ce spun elevii noștri despre IUBH | Afaceri internaționale MBA de la IUBH pe Vimeo.

Ce veți învăța de la noi

MBA vă oferă expertiză și management general de cunoștințe și vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile metodice individuale:

 • Veți aprofunda cunoștințele dvs. în domeniul managementului afacerilor și a conducerii prin module academice și practice.
 • Veți lucra în mod activ la abilitățile dumneavoastră soft precum abilitățile de comunicare și conștientizarea interculturală.
 • Veți învăța despre strategiile corporative și cum puteți măsura succesul acestora.
 • Veți învăța să conduceți personalul și să îl însoțiți prin procesele de schimbare.

Curs de studiu dintr-o privire

Primul semestru

 • Conducere
 • Inovare și spirit antreprenorial
 • Marketing international
 • Măsurarea și gestionarea performanțelor
 • Corporate Finance
 • Economie managerială

Semestrul II

 • Management strategic
 • Managementul schimbării
 • Gestionarea într-o economie globală
 • Capstone Project

129847_2_women_laptop_smiling.jpeg

Unde vei studia

Puteți urmări gradul de MBA la cele două campusuri germane din Bad Honnef și Berlin.

Posibilități de carieră

Manager de dezvoltare a afacerilor

În perioadele de schimbare, în calitate de manager de dezvoltare a afacerilor, trebuie să aveți senzația de schimbare și tendințe. Analizați evoluțiile și piețele și dezvoltați noi produse și idei de afaceri pe această bază. În plus, veți aduce cunoștințe solide în domeniile finanțelor, economiei și dreptului la locul potrivit.

Consultant

În calitate de consultant, consultați diferite companii. Aceste consultări ar putea fi legate de gestionarea generală a afacerii sau de modul de trecere printr-un proces de schimbare. Vi se va cere să vă adaptați conceptul de consultare de bază la nevoile și sarcinile individuale ale clientului dvs., fără a ignora țintele angajatorului - consultanță -.

Manager senior de brand

Ca manager de marcă, jobul tău este să dezvolți, să poziționezi și să coordonezi o marcă sau o imagine a unei companii cu scopul de a o face recunoscută și de a o diferenția de alte companii. Ca parte a acestei acțiuni, responsabilitățile dvs. includ planificarea strategiei încrucișate de produse folosind o comunicare externă eficientă. În calitate de Brand Manager, proiectați, de asemenea, campanii media inovatoare, cross-channel, care sunt implementate, analizate și optimizate la nivel național și internațional.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the ... Citeste mai mult

IUBH Campus Studies at IUBH University of Applied Sciences offers on-campus degree programs that have a strong international focus: all courses are taught in English, the curriculum is aligned to the future needs of international companies. Professors and students from over 85 nations meet and work together on–campus. Citește mai puţin
Bad Honnef , Berlin , Munchen + 2 Mai mult Mai Puțin