MBA Internaționale Focus Managementul Resurselor Umane (Dual Degree)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul de diplomă dublă la Universitatea din Hertfordshire, Hatfield / Marea Britanie (M.Sc./MBA)

Ca student IBSA, puteți să vă începeți modulele de bază la IGC din Bremen și să petreceți al doilea ciclu de studii în Hatfield, Marea Britanie, pentru a vă specializa în Managementul Resurselor Umane. Universitatea din Hertfordshire a fost votată una dintre "cele mai mari 100 de universități internaționale din lume". Studiază acolo și profită de rețelele internaționale de afaceri pe care universitatea le-a construit de-a lungul anilor.

Se recunoaște din ce în ce mai mult că angajații sunt cheia avantajului competitiv al unei organizații - companiile multinaționale trebuie să angajeze persoanele potrivite, să le angajeze și să le dezvolte în mod corespunzător. Unul dintre punctele forte ale cercetării facultății Universității din Hertfordshire se află în aspectele internaționale și comparative ale managementului strategic al oamenilor. Pe baza acestei expertize, specializarea permite studenților să dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru a le pregăti pentru o carieră atât în ​​domeniul resurselor umane, cât și al managementului general în organizațiile care operează la nivel global. Școala de afaceri este un centru aprobat pentru organismul britanic de resurse umane, Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare.

Universitatea din Hertfordshire este situată în Hatfield, care este de 30 de minute de la Londra. Hatfield combină avantajele Regatului Unit: frumoasa zonă rurală și tot ceea ce un oraș ca Londra are de oferit.

Pentru a face modulele de bază ale programului IBSA Dual Degree Master, care sunt necesare înainte de a începe specializarea, vin la Centrul Internațional Graduate Bremen. Aplicați aici pentru primul termen.

Primul semestru: Module de bază

Începeți programul IBSA Dual Degree Master cu modulele de bază de la Centrul Internațional Universitar din Germania.

Module de bază

  • Managementul financiar multinațional
  • Analiza strategică globală
  • Strategii de marketing globale
  • Managementul resurselor umane în mediul global
  • Legea comerțului internațional
  • Leadership internațional (opțional)

a 2-

Module de specializare

  • Management strategic al resurselor umane
  • Comportamentul, teoria și practica organizațională
  • Relații de muncă comparative
  • Managementul intercultural

Tema tezei de master va fi legată și de managementul resurselor umane.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership.

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership. Citește mai puţin