MBA Internaționale Full Time

Generalități

Programul de descriere

Business

De ce The Lisbon MBA International The Lisbon MBA ?

The Lisbon MBA Internațional este un program de 1 an full-time intensiv construit pentru a vă oferi competențele de management necesare pentru lumea de afaceri de astăzi la nivel mondial.

Nimic nu se schimbă mai repede decât schimbarea însăși. Acest lucru înseamnă că managerii trebuie să fie pregătiți să răspundă unor schimbări diferite, care apar în diferite etape.

Problemele de astăzi sunt diferite de cele pe care vi sa cerut să le rezolvați ieri, la fel și soluțiile! Va trebui să comandați și să combinați diferite seturi de aptitudini, să fii creativ și adaptabil. Pe scurt, veți avea nevoie de o educație holistică în domeniul afacerilor, unde veți putea dezvolta abilitățile cognitive, de execuție și emoționale.

Există mai multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare The Lisbon MBA International:

CATOLICA DE GRADUL COMUN

The Lisbon MBA este un joint-venture între cele două școli de afaceri de top din Portugalia - Católica-Lisabona și Nova SBE. Ambele școli au fost considerate în cadrul celui de-al 30-lea cel mai bun alt european = "Școala de Afaceri în clasamentul Financial Times 2018. După absolvire, studenții noștri primesc o diplomă de MBA din ambele școli și de asemenea au posibilitatea de a obține o diplomă de master în alt = .

PARTENERIAT CU SLITUL MIT:

Luați cursuri și dezvoltați noi rețele la Școala de Management MIT Sloan în timpul unei imersiuni de o lună în Boston. Veți avea acces la profesorii de la MIT, la bibliotecile prolifice și la centrele de învățare, urmărind în același timp cursuri axate în special pe probleme globale în management. În plus, membrii facultății MIT vizitează campusul nostru pentru a preda cursuri și ateliere speciale. După absolvire, elevii au acces la statutul afiliat MIT.

ÎNVĂȚĂMÂNT DE ACȚIUNE:

După cursurile de bază MBA, finalizați o perioadă de 2 luni de acțiune de învățare care se potrivește aspirațiilor dvs. de carieră în Portugalia sau în străinătate. Puteți solicita fie să faceți un proiect de vară într-o companie, fie să faceți parte dintr-un grup de consultanță dintr-un laborator internațional, fie să vă începeți afacerea antreprenorială prin intermediul Startup Lisboa.

APTITUDINI SOFT

Scopul forumului de vineri este de a vă oferi oportunitatea de a vă valorifica potențialul și abilitățile necesare pentru a vă putea trăi viitorul roluri de conducere într-un mod flexibil și adaptabil. Atelierele din cadrul Forumului de vineri vă vor permite să deveniți conștienți de identitatea, convingerile și obiceiurile dvs., să vă dați seama cum vă vor potrivi atunci când aveți nevoie să vă ocupați de contexte și situații dificile și să vă oferiți instrumente, concepte sau doar " box ", care vă vor alimenta propriile alegeri cu privire la cine sunteți și pe care doriți să deveniți lider. Acum, și în viitor, veți fi proprietarul propriei vieți și procese de schimbare.

GLOBAL MBA RANKINGS 2017 TIMPELE FINANCIARE:

The Lisbon MBA International Full Time a fost considerat al 21-lea cel mai bun MBA Global din Europa, al 80-lea în lume, și al celui de-al treilea la nivel mondial în categoria "International Course Experience", potrivit clasamentului Global MBA în 2018 Financial Times.

CONEXIUNEA CU LUMEA CORPORAȚIEI:

Unul dintre obiectivele principale ale Centrului nostru de Management al Carierei este de a extinde gama de oportunități de carieră care vă sunt deschise. Pentru a realiza acest lucru, dezvoltam continuu contacte cu lumea corporatistă. Sesiuni Corporate Insight, Mic dejun cu CEO-uri, Interviuri Mock, alt = "Competiția pentru cazurile de afaceri, proiectele de consultanță și stagiile sunt câteva dintre inițiativele pe care le poți experimenta ca student. La sfârșitul MBA vei dezvolta o rețea a contactelor care vor fi esențiale pentru gestionarea carierei pe tot parcursul vieții.

STUDIU

Orașul romantic și plin de viață portughez va fi baza dvs. de bază pentru mai multe luni de program ... Cu mâncare delicioasă, vreme fantastică și oameni primitori, luați o pauză relaxantă de la munca de clasă va fi o briză. Bine ați venit la Lisabona!

BOUTIQUE MBA CONCEPT:

Clasele de The Lisbon MBA sunt mici pentru a maximiza învățarea și pentru a crea o sală de clasă foarte intimă unde elevii interacționează și învață de la cea mai bună facultate, dar și construiesc relații și rețele mai puternice în rândul colegilor lor, evenimente. Faceți parte din acest concept unic. Locurile sunt limitate, așa că începeți astăzi!

Business

Programul MBA

CONDIȚII DE 1-D ȘI 2-A: CURSURI DE BAZĂ (JAN LA MAI)

Din ianuarie până în mai, vă veți concentra pe abilitățile și cunoștințele de bază ale administrației internaționale de afaceri prin cursuri în marketing, organizații, economie, strategie, contabilitate și finanțe.

Veți folosi și această perioadă pentru a vă începe călătoria de auto-descoperire și dezvoltare pe forumurile de vineri.

Pentru a construi fundația pentru atingerea obiectivelor de carieră, veți participa la mai multe ateliere de lucru și vom colabora cu Centrul nostru de Management al carierei.

De asemenea, considerăm că, pentru a deveni un lider cu adevărat global și pentru a concura la nivel internațional, pe lângă faptul că este fluent în limba engleză, este foarte important să avem competențe în alte limbi și, din acest motiv, solicităm ca până la sfârșitul programului studenții noștri au cel puțin o cunoaștere practică de bază a unei alte limbi, alta decât limba engleză. Pentru studenții internaționali, oferim cursuri de limbă portugheză, care reprezintă o modalitate fantastică de a învăța această limbă care este prima limbă cea mai răspândită în emisfera sudică și una dintre cele mai vorbite limbi din lume.

Cursuri portugheze

Alături de cursurile de bază, în timpul primului semestru, veți avea parte de posibilitatea de a se îmbarca cu adevărat în cultura portugheză și de a participa la cursurile de limbă portugheză (nivel intermediar sau începător), ca parte a taxelor de școlarizare. Aceste cursuri au loc după-amiaza de trei ori pe săptămână și sunt opționale.

Săptămâna inductivă

În prima săptămână, vor exista activități obligatorii ca parte a programului de carieră, care va avea loc în după-amiaza.

TERMEN DE 3R: IMMERSIA MIT (IUNIE)

Peste patru săptămâni în luna iunie, veți aborda problemele globale în domeniul managementului și inovării tehnologice la Școala de Management Sloan. În timp ce în campusul MIT, veți avea ocazia să explorați orașele Cambridge și Boston și să experimentați viața la MIT. Veți avea, de asemenea, șansa de a interacționa cu metode de predare complet diferite, precum și de a întâlni companii inovatoare din zonă.

ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE ACȚIUNE: INTERNSHIPUL DE VARĂ, LABORUL INTERNAȚIONAL SAU CURSUL DE ÎNTREPRINDERIRE (JULY TO AUGUST)

Pe parcursul lunilor iulie și august veți integra ceea ce numim calea de învățare a acțiunii: veți lua legătura și veți practica ceea ce ați învățat cu proiecte și companii reale, pentru a vă servi cel mai bine ambițiile profesionale.

Stagiu de vară:

Pentru a câștiga experiență în lumea reală și oportunități de networking suplimentare în cadrul unei companii sau organizații din domeniul dvs. de interes. Centrul nostru de management al carierei va lucra cu dvs. individual pentru a identifica stagiul de practică potrivit pentru dvs. și pentru a-ți îndeplini obiectivele de carieră.

Laboratorul Internațional:

Dacă, în schimb, căutați o integrare internațională pe piețele braziliene, chineze sau mexicane, atunci veți fi integrați în laboratorul nostru din Portugalia-Brazilia, Portugalia-China sau Portugalia-Mexic. Această experiență de 2 luni reunește studenți de The Lisbon MBA , Universitatea Fudan din Shanghai, Insper din São Paulo sau EGADE din Mexic, care vor lucra la un proiect pentru o companie reală.

Sprijin pentru spiritul antreprenorial:

Dacă aveți ambiții antreprenoriale și doriți să vă începeți propria companie, Antreprenoriatul vă va oferi șansa de a explora ideile antreprenoriale și de a dezvolta abilități practice antreprenoriale, profitând în același timp de numeroasele oportunități de învățare, de desfășurarea de evenimente în rețea cu companii din domeniu și de coaching specializat cu colegii antreprenori.

Al 4-lea și al 5-lea termen: Împliniți-vă cunoștințele și concentrați-vă asupra obiectivelor (SEP LA DEC)

Revenind la Lisabona la sfârșitul lunii august, veți avea oportunitatea de a vă concentra pe un anumit domeniu de management sau de a vă diversifica competențele prin selectarea cursurilor opționale. În plus, veți avea un curs de integrare care vă va permite să alegeți între lucrul la un proiect de consultanță live sau dezvoltarea propriului plan de afaceri. Aceste alegeri vă vor apropia mai mult de obiectivele carierei, de a lucra și de a îmbunătăți un set foarte specific de abilități și talente. Centrul de Management al carierei va lucra împreună cu dvs. pentru a dezvolta strategia perfectă și vă va oferi formarea finală pentru a vă realiza planurile de carieră.

Conducerea și dezvoltarea personală vor continua prin Seria Forumului de vineri.

Al 5-lea termen vă aduce și alt = "Competiția pentru cazurile de afaceri, unde veți lucra în echipe pentru rezolvarea unei probleme reale pentru o organizație cu șanse de premii speciale. , EDP, PT, Novabase, ES Contact, Sportzone.

 • CURRICULUM ACADEMIC. Programul prezintă un curriculum inovator, stimulând o analiză riguroasă, utilizarea abilităților de inteligență emoțională, comportamentul responsabil social și învățarea directă. Un curriculum care este o punte între mediul academic și lumea corporativă, între teorie și practică.
 • FORUM FORUM. Credem că experiența dvs. MBA ar trebui să fie o călătorie de auto-descoperire, atât în interiorul cât și în afara sălii de clasă. Forumul de vineri vă va permite să vă explorați talentele și abilitățile în moduri cele mai creative și neconvenționale.
 • MIT IMMERSION. Prin parteneriatul nostru cu MIT Sloan, The Lisbon MBA International de The Lisbon MBA vă oferă șansa de a descoperi cultura și practicile de afaceri ale nord-estului rapid al Statelor Unite.
 • MANAGEMENTUL CARIEREI. Obiectivul principal al Centrului de Management al carierei este de a ajuta studenții să înțeleagă, să-și identifice și să-și atingă obiectivele de carieră. Lucrăm împreună pentru a extinde o gamă de oportunități de carieră deschise studenților și dezvoltăm ateliere și activități care urmăresc să ofere studenților toate instrumentele necesare pentru managementul carierei pe tot parcursul vieții.

MBA

Alt = "PROCESUL DE ADMITERE A MBA

Lisabona alt = "MBA are un proces de admitere în circulație. În termeni practici, înseamnă că aplicațiile sunt primite pe parcursul întregului an, iar echipa noastră de admitere analizează îndeaproape fiecare aplicație.

Procesul de admitere are următorii pași:

 1. Depunerea formularului de cerere
 2. Analiza aplicațiilor
 3. Interviu personal
 4. Admitere

Persoanele cu potențial ridicat sunt invitate la interviuri aproximativ 2 săptămâni după depunerea candidaturilor.

Lisabona alt = "Deciziile Comitetului de admitere la MBA sunt comunicate în termen de o săptămână după interviul personal.

TAXE DE ȘCOLARIZARE

Alt = "MBA ca o investiție

Alegerea de a participa la o calitate alt = "Programul de MBA necesită o investiție semnificativă atât a timpului cât și a banilor. Formarea managerilor, dezvoltarea leadershipului, crearea de rețele și oportunitățile internaționale oferite de The Lisbon alt =" Programul MBA International Full Time se va dovedi a fi de neprețuit pe măsură ce progresează în cariera ta.

Taxele de școlarizare pentru The Lisbon alt = "Programul MBA International Full Time 2020 se ridică la 38.000 €. Această investiție include cursuri, cazuri necesare și alte materiale educaționale, precum și zboruri și cazare comună la MIT, Boston. manuale, cheltuieli de trai și vize.

După finalizarea alt = "MBA, studenții noștri pot obține diploma de master comun prin elaborarea și apărarea unei lucrări de proiect sub îndrumarea unui profesor Teza de master are un cost suplimentar de 4.000 de euro.

Prodigy Finance este o alternativă pentru finanțarea programului. Modelul său inovator oferă împrumuturi finanțate de absolvenți, cu rate competitive pentru peste 150 de naționalități ale studenților.

BURSE

Există, de asemenea, o serie de burse disponibile pentru a vă ajuta să finanțeze Lisabona alt = "Programul MBA Internațional Full Time.

Pe lângă cerințele specifice ale bursei, vom lua în considerare meritele academice și profesionale ale solicitanților, capacitatea de a contribui la program și, de asemenea, fezabilitatea obiectivelor lor de carieră după alt = "MBA.

INFORMAȚII CHEIE

PROGRAM: Lisabona alt = "MBA International Full Time 2020

Potrivit pentru: Profesioniști care doresc să se oprească 1 an și se dedică exclusiv programului alt = "MBA.

cerinţe:

 • Minim 3 ani de experiență profesională (cu normă întreagă)
 • Diplomă de licență în orice domeniu
 • GMAT sau GRE
 • Proficiența în limba engleză

Durata: 12 luni

Locație:

 • Campus Campo-Lisabona și Campus Nova SBE Carcavelos din Lisabona, Portugalia
 • Școala de Management MIT Sloan din Boston, Statele Unite ale Americii

Taxe de școlarizare: 38.000 €

Termene de depunere a cererilor

 • 30 septembrie 2019 (prima rundă)
 • 8 noiembrie 2019 (a doua rundă)

Programa

 • De luni până joi de la 9:30 până la 12:45. Uneori, studenții au și ele cursuri în după-amiaza.
 • Vineri toată ziua.

Termeni

 • Primul termen: ianuarie-martie
 • Termenul 2: aprilie-mai
 • Al treilea termen: iunie
 • Acțiunea de învățare: iulie-august
 • Termenul 4: septembrie-octombrie
 • Termenul 5: noiembrie-decembrie

Cursuri opționale: Termenii 4 și 5

Gestionarea carierei: Sprijinul este acordat pe tot parcursul anului

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Lisbon MBA is a joint-venture between Católica-Lisbon and Nova SBE – two leading business schools in Europe. This partnership includes a two-year Executive part-time MBA and an International full- ... Citeste mai mult

The Lisbon MBA is a joint-venture between Católica-Lisbon and Nova SBE – two leading business schools in Europe. This partnership includes a two-year Executive part-time MBA and an International full-time MBA, in partnership with MIT’s prestigious Sloan School of Management. Citește mai puţin