MBA Internaționale cu normă întreagă

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

În parteneriat cu peste 20 de companii

Detalii cheie

 • Data de începere: septembrie
 • Format: Full-time
 • Durata: 12 luni
 • Taxa cursului: 37.000 € cu sponsorizarea companiei de 5.000 € disponibilă pentru toți candidații
 • Limba de predare: engleză
 • Locație: MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business (Milano, Italia)
 • Calificare necesară: Absolvenți în orice disciplină cu cel puțin 3 ani de experiență în muncă

Curs

MBA internațional cu normă întreagă este programul rapid de 12 luni, predat în întregime în limba engleză și este conceput pentru a oferi abilitățile tehnice și interpersonale necesare managerului modern, care este tot mai solicitat să rezolve probleme complexe, multifuncționale și multidimensionale .

Programul este oferit în colaborare oficială cu mai multe companii multinaționale și italiene care oferă sponsorizări companiei, precum și proiecte și oportunități de locuri de muncă pentru candidați. Lista companiilor partenere MBA include BCG, Bip, Danieli, Electrolux, Lyreco, Luxottica, L'Oréal, Oracle, SC Johnson, Successori Reda, TeamSystem, Talent Garden, Vodafone.

Candidații își pot personaliza calea de învățare alegând o specializare din patru fluxuri posibile:

 • Antreprenoriat, inovare și dezvoltare startup
 • Transformare digitală și Big Data
 • Management de lux și design
 • Management global și durabil

Candidații pot alege, de asemenea, dintre activitățile practice dedicate oferite în sala de experiență . Programul oferă o serie de oportunități internaționale, cum ar fi Silicon Valley Experience, tururi de studiu în China și Mexic și schimburi scurte și lungi cu partenerii noștri universitari din întreaga lume .

Candidații ar trebui să fie pregătiți să-și întindă mintea și să fie provocați în situații de afaceri din lumea reală și ar trebui să posede talentul și motivația de a excela în carierele alese. Ambiția, independența și umilința sunt, de asemenea, caracteristici extrem de dorite și, în cele din urmă, căutăm oameni care sunt extrem de motivați să aducă propria lor contribuție personală la clasă și să promoveze diversitatea .

MIP și colaboratorii săi acordă asistență financiară candidaților internaționali full-time MBA, variind de la contribuții bazate pe merite, pentru contribuții la sponsorizări ale companiei.

Sponsorizările companiei de 5.000 de euro sunt disponibile pentru toți candidații , finanțate de companiile partenere MBA.

Sunt disponibile diferite tipuri de contribuții la școlarizare și acoperă până la 50% din taxă.

Pentru mai multe informații și asistență pentru aplicații, vă rugăm să vizitați site-ul web la www.som.polimi.it/imba sau să scrieți la infomasters @ MIP .polimi.it .

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limit ... Citeste mai mult

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limited company. Citește mai puţin
Milano , Nantes , Reims , Edinburgh , Madrid , Guangzhou , Barcelona , Bruxelles , Glasgow , Beijing , Munchen , Milano + 11 Mai mult Mai Puțin