MBA International (IMBA)

Generalități

Programul de descriere

Master în Administrarea Afacerilor Internaționale (IMBA)

Din primăvara anului 2004, Facultatea de Economie de la Universitat de València a oferit de Master oficial în International Business Administration (IMBA) În calitate de membru al Alianței Business School Internaționale (IBSA). Alliance a fost înființată în 2003 și este o rețea tot mai mare de școli de afaceri orientate pe plan internațional.

Elevii vor primi un premiu dublu de master, deoarece este obligatoriu să studieze în două țări diferite în cadrul rețelei instituțiilor IBSA timp de un an academic. Acesta este un program full-time pentru absolvenții de afaceri și toate predare are loc în totalitate prin limba engleză. IMBA Programul oferă o experiență unică de învățare proiectat pe nevoile și absolvenților atât studenților, oportunități. Se merge dincolo de abordarea problemelor comerciale dintre țări, prin încurajarea analiza critică a ceea ce face o afacere competitivă în context internațional.

O IMBA Programul are drept scop de a instrui elevii:

  • Pentru roluri de conducere în cazul în care temele globale sunt esențiale în procesul de luare a deciziilor.
  • Pentru pozițiile în cazul în care o conștientizare a diversității economice și culturale este la fel de importantă ca și abilități manageriale profesionale.
  • Pentru situații în schimbare rapidă în cazul în care capacitatea de a se adapta rapid poate face diferența între succesul sau eșecul de afaceri.
  • Pentru oportunități de carieră în cazul în care sunt necesare aptitudini bilingve sau multilingve.

recunoaştere

Acest Master a fost oficial recunoscută ca un "Innovation Group" al Universitat de València-Unitat d'Innovació EDUCATIVA.

Viitorii studenti

O IMBA Programul recrutează studenți internaționali, inovatoare la nivel mondial din medii culturale, geografice și profesionale diverse. Aceasta facilitează interacțiunea puternică și schimbul de experiență în rândul studenților. A studia în două țări diferite și se confruntă cu astfel ambele culturi, oferă studenților o șansă excelentă de a comunica și de a trăi în ambele medii cu succes. IMBA oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru conducerea la nivel mondial în secolul 21.

Cerințele de admitere

Pentru a putea participa în mod activ și eficient în programul IMBA, elevii trebuie să abordeze următoarele domenii:

  • O diplomă de licență la nivel relevant sau inrudit Business Management (de exemplu, diplome de licență în Business, Economie, Contabilitate, Finante sau Management). În cazul în care elevii au un alt grad BA, este necesar să se dea dovada unei participări la cel puțin câteva cursuri de management și / sau să ofere dovada competențelor relevante suplimentare sau experiență profesională.
  • O dovadă de competență în limba engleză, prin testare recunoscute IELTS sau TOEFL (cel puțin 6.5 puncte în IELTS sau TOEFL 550, 213 în TOEFL de calculator, 79 în TOEFL pe internet). Pot fi acordate derogări acordate solicitanților care a efectuat o parte substanțială a studiilor de licență în limba engleză.

Vă rugăm să consultați următoarele aici pentru instrucțiuni specifice de admitere în Universitat de valencia.

interes academic, științific sau profesional:

In lumea afacerilor, de asemenea, în economie, în general, problemele sunt abordate la nivel global. Globalizarea poate fi definită ca integrarea țărilor în curs, datorită reducerii enorme a costurilor de transport și de comunicare și defalcarea barierelor în calea liberei circulații între frontierele de bunuri, servicii, capital și cunoștințe și (într-o măsură mai mică) de oameni.

Această globalizare a determinat o evoluție în modul de a concepe practica de afaceri într-o lume din ce în ce mai competitivă. Ceea ce înainte era numit comerțul internațional, acum se numește internaționalizarea companiilor, dat fiind că relațiile dintre agenții economici încearcă să găsească acorduri pe termen lung, mai degrabă decât să se bazeze pe concursuri, pe termen scurt. Prin urmare, în implicarea în lumea afacerilor conducerilor simultane în mai multe țări, evenimentele care au loc într-unul dintre ele sunt, de asemenea, relevante pentru funcționarea companiilor celorlalți. Gradul de Master in Business Management International dorește să le ofere absolvenților lui / ei o educație în care aspectele globale vor fi luate în considerare atunci când iau decizii de afaceri.

Înțelegerea diversității economice și culturale devine în acest master ceva la fel de important ca și abilități profesionale sau de management. Absolvenți în cursuri de Master în Management Internațional se va sfârși prin a lua locurile de muncă în care este mobilitatea esențială și adaptabilitatea la schimbările rapide ale mediului, și trebuie să fie pregătiți pentru acest lucru. Ofertele de masterat această experiență în furnizarea de schimburi între diferitele universități și care să permită studenților să descopere modul de a fi și modul de lucru al studenților din alte rase și culturi.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Valencia, founded over five centuries ago by the Juries of Valencia, has become a modern, public university that teaches all areas of knowledge: social, economic and legal sciences, ... Citeste mai mult

The University of Valencia, founded over five centuries ago by the Juries of Valencia, has become a modern, public university that teaches all areas of knowledge: social, economic and legal sciences, experimental sciences, engineering, health sciences, educational sciences and the humanities. Citește mai puţin