MBA International (IMBA)

Generalități

Programul de descriere

Tsing Hua Universitatea Națională (NTHU), Situat lângă Institutul de Tehnologie Industrială Cercetare și Hsinchu Science Park în Hsinchu, a fost constant pe locul ca fiind unul dintre universitățile premier în Taiwan și este recunoscut pe scară largă ca fiind cel mai bun incubator pentru viitori lideri în industriile, precum și cadrelor didactice universitare. IMBA este de doi ani, full-time, și toate-engleză program de MBA în Colegiul de Management Technology.

În 2003, Tsing Hua University Națională și Fondul Internațional Taiwan Cooperare și Dezvoltare (TaiwanICDF) a inițiat politica alianță strategică și semnat contractele de colaborare cu privire la organizarea de programe de Master in management high-tech. Pe baza contractului, Colegiul de Tehnologie Management a început programul său IMBA și TaiwanICDF oferă burse pentru studenții internaționali pentru a participa la studii postuniversitare în domeniul managementului tehnologiei. Programul de colaborare între NTHU și TaiwanICDF au fost stabilite în conformitate cu Institutul de Tehnologie Management pentru 4 yeas și în 2006, programul a fost aprobat oficial IMBA de Ministerul Educației la un program de grad profesional de atunci. Aprobarea de la ME permite programul IMBA a recruta intern, precum și studenții internaționali din 2007 toamna .Cele mediu multi-cultural, precum și proiectarea curriculum-ului sunt de a instrui elevii noștri să fie bine pregătit pentru lumea în continuă schimbare, atunci când globalizarea devine o emite la nivel mondial.

Încurajăm cererile din partea tuturor persoanelor calificate interesați de studiul de management. Persoanele fizice care dețin o diplomă de licență de la o universitate sau colegiu acreditate, cu cel puțin doi ani de experiență de lucru sunt eligibile pentru aplicarea. Studiu anterior în afaceri sau economie nu este o cerință pentru admitere. În primul an, elevii vor fi echipate cu cunoștințe fundamentale de management ca fundal pentru munca avansate, specializata in majors academice și domenii profesionale. În al doilea an, în plus față de teza de master care este necesară, elevii sunt liberi să ia cursuri de electivă de la sase specialitati si de obicei majoră în două sau trei domenii.

Obiectivele IMBA învățare:

 • Studentii nostri vor fi echipate cu cunoștințele necesare pentru a gestiona stabilit etic practici de luare a deciziilor în operațiunile de afaceri de azi.
 • Studentii nostri vor avea viziune globală.
 • Studentii nostri se va concentra pe slujirea altora ca un membru al echipei de lider și.
 • Studentii nostri vor demonstra abilitățile de comunicare eficiente.

Curriculum

Elevii IMBA sunt obligați să se înregistreze cu normă întreagă timp de cel puțin doi ani, dar nu mai mult de 4 ani. Este necesar un minim de 48 de credite de cursuri, plus 4 credite pentru teza de master pentru absolvirea programului IMBA.

Cerința pentru absolvire: 52 credite

 • Cursuri de bază (27 credite)
 • Cursuri opționale (21 credite)
 • Teza de masterat (4 credite)

Cursuri de bază

Toți elevii IMBA primesc o pregătire fundamentală în instrumentele și conceptele de bază pentru gestionarea în primul an. Un curriculum de bază oferă studenților cu fundal pentru studii avansate în domenii profesionale. Curriculum-ul de bază în primul an al programului IMBA este format din 9 cursuri (27 credite) în domenii fundamentale, inclusiv contabilitate, economie, Statistică, Management Financiar, Marketing, Management Globalizarea, MIS comportament organizațional, și Legea Corporate.

Cursuri de bază:

 • Contabilitate pentru Managementul
 • economie
 • Statistică
 • Management Financiar
 • Marketing Management
 • Managementul Globalizarea
 • Comportament organizațional
 • Sistemul de Management al Informației
 • Legea Corporate

Majors & Cursuri opționale

Practic 2-3 cursuri în fiecare specialitate sunt oferite în fiecare semestru. Elevii IMBA sunt liberi să aleagă două sau trei programe din următoarele 6 speicalties, și fiecare program necesită cel puțin două cursuri pentru a îndeplini o mare. Pentru un student IMBA primit TaiwanICDF burse, programul de management Tehnologia este obligatorie.

 • Management Tehnologic
 • de gestionare a informațiilor
 • Managementul Resurselor Umane
 • Management Financiar
 • Economie managerială
 • Legea pentru Știință și Tehnologie

Burse de studiu

Referințe

Anaely Aguiar, Nicaragua NTHU este, în fiecare sens al cuvântului, un loc incredibil. În special Programul IMBA in Colegiul de Management Technology, elevii dragoste facultate, clasele, și oportunitățile. Chiar dacă experiența IMBA poate fi riguroasă și exigent, majoritatea studenților nu aș schimba anii aici pentru nimic.
Gabriela Turcios, Nicaragua Mă bucur să fie un student NTHU, Universitatea, personalul și colegii mei a făcut 2 ani de studiu în Taiwan de neuitat! Voi fi recunoscător pentru toate amintirile si buni prieteni realizate prin intermediul meu a rămas în această țară, considerată ca oa doua casa pentru mine!
Valerie Hii, Malaezia profesori excelente și colegii de inițiativă cu o mare experiență de lucru la nivel mondial pentru a împărtăși și învăța de la. Predarea în IMBA oferă explicații clare, exemple si studii de caz care croitor pentru fiecare student MBA care doresc să aibă imagine de ansamblu.
Corasonia Djafarli, indoneziană program de NTHU IMBA a ma împins dincolo de granițele mele si m-au ajutat să ajungă la ceea ce am considerat a fi obiective de neatins.
Gorki Alfaro, programul Honduras IMBA a fost unul dintre cele mai interesante experiențe din viața mea, acesta oferă o perspectivă nouă de învățare prin interacțiunea cu culturi din întreaga lume.
Abi Sugumar, indian m-am bucurat bine toate cursurile în IMBA..To fi în special, management de marketing pe care am luat în primul meu an a fost mea cea mai preferata de toate ... .. Asta mi-a dat curs o mulțime de înțelegere cu privire la modul de a conduce o echipă și ca o echipă ne creat un site pentru un restaurant indian imaginar și a formulat un plan de marketing pentru restaurant. Cursul a fost mai practic, și nu a fost în mod tradițional de a scrie examene și memorarea lucruri!
Abraham Galeano, nicaraguan Există o grămadă de experiențe care pot împărtăși ceea ce am învățat până acum din studierea acestui IMBA la NTHU. Cursuri, cum ar fi marketing, finanțe, contabilitate sau Serviciul de Securitate au deschis mintea mea de a extinde conceptele și procedurile și cum le pot aplica în lumea afacerilor de zi cu zi. Acum, știu de la Marketing cum la valoarea clientilor mei, de învățare de la nevoile lor și ce platforma tehnologică pot fi folosite pentru a ajunge la ele. Contabilitate și Finanțe a deschis ochii pentru a vedea în mod clar companiile si pietele de comportament, prin analiza declarații și de a găsi informațiile pe care le gândit niciodată că a fost acolo, în timp ce Serviciul de Securitate vă oferă o viziune cu adevărat de cat de important de securitate este pentru compania dvs. dincolo de titluri de valoare de sistem și parolele criptate. Am îmbogățit perspectiva mea ale lumii datorită experienței mele de neprețuit "profesorilor, un mediu multicultural de stimulare, și, desigur, cultura inspira din Taiwan.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

National Tsing Hua University was established in Beijing in 1911 as “Tsing Hua Academy.” In 1956, National Tsing Hua University was re-established at its present location in Hsinchu, Taiwan.

National Tsing Hua University was established in Beijing in 1911 as “Tsing Hua Academy.” In 1956, National Tsing Hua University was re-established at its present location in Hsinchu, Taiwan. Citește mai puţin