MBA International Action Learning

Generalități

Programul de descriere

Business School Netherlands International Action Learning MBA este un curs de învățare mixtă, part-time, care cuprinde filozofia Acțiunii de învățare.

Studenții participă la două conferințe de 9 zile în Olanda în timpul studiilor, majoritatea cursului fiind facilitată online. Aceasta este o alegere excelentă pentru profesioniștii ocupați care nu au timp să participe la programe tradiționale full-time pe campus MBA.

Studenții MBA vor aplica principiile Action-Learning în propriile organizații prin analizarea și rezolvarea provocărilor, crescând astfel randamentul investițiilor atât pentru student, cât și pentru angajator.

Caracteristici cheie MBA:

 • Îmbrățișează o abordare și o abordare a învățării acțiunii
 • Se concentrează pe crearea de rețele și partajarea ideilor între studenții din multe țări și sectoare de afaceri
 • Program triplu-acreditat cu diferite instituții de acreditare din întreaga lume (SUA, Olanda, Elveția)
 • Fără examene de teorie. Testele se bazează pe aplicarea cunoștințelor
 • Predat în limba engleză
 • Două conferințe de 9 zile la Buren, Olanda
 • Flexibil și online prin intermediul platformelor de învățare mixte

124156_IALMBAColourAdvertfromCEOMagazineinMarch2016.jpgStructura MBA

De ce să-ți petreci 2 ani umplându-ți capul cu studii de caz care sunt deja învechite atunci când îți poți dezvolta capacitatea de a rezolva probleme reale. Credem în abordarea noastră de învățare prin acțiune, unde sunteți dezvoltat într-un manager care se poate adapta la provocări și poate crea soluții din mai multe perspective.

MBA BSN Action Learning MBA simulează mediul de afaceri global

Evaluarea se bazează pe domeniile care sunt relevante pentru profesioniștii într-o poziție de conducere. Vom evalua diagnosticul dvs. cu privire la o problemă cu care se confruntă organizația dvs., planul dvs. de acțiune, cercetarea pe teren, evaluarea situației și modul în care implementați planul de soluționare a problemei. În cele din urmă, vom evalua reflecția dvs. personală a situației și soluțiilor, a ceea ce ați învățat în cadrul procesului și a ceea ce ați face diferit data viitoare.

Veți completa șase misiuni interne; Proiecte de învățare prin acțiune (ALP) care vizează probleme la nivel departamental. Ulterior, finalizarea Disertației abordează o provocare strategică organizațională, în care sunt necesare diferite metodologii de cercetare.

124160_BSNbanner4pics.jpg

CERINȚE DE ADMITERE

- să fiți angajat în prezent într-un post de stagiar de conducere sau de conducere (minimum 2 ani de experiență corespunzătoare și relevante pentru munca postuniversitară)

- Dețineți o diplomă de licență sau o calificare echivalentă. Pentru profesioniștii maturi care nu dețin o diplomă de licență relevantă, se vor lua în considerare candidații care au 7 sau mai mulți ani de experiență în management

- Au acces fiabil la internet și e-mail

- Pentru vorbitorii care nu sunt englezi, este necesar un test de limbă TOEFL sau IELTS. Nota minimă de trecere pentru TOEFL este 550 (hârtie); 213 (computer) sau 79/80 (internet) și IELTS 6.0. Excepțiile pot fi luate în considerare dacă limba maternă este engleza și ai terminat cu succes gradul de engleză.

Datele de începere a cursului:

 • 10 februarie 2020
 • 07 septembrie 2020

Bursa BSN :

Programul de burse Business School Netherlands ( BSN ) a făcut 60 de burse parțiale disponibile pentru 2020. Bursele sunt disponibile studenților din toate țările din Africa , Asia și Antilele Olandeze .

ACREDITARI

 • SUA: Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP)
 • EDUQUA (elvețian)
 • Olanda: Organizația de acreditare a Olandei și Flandrelor (NVAO)
 • Asociația pentru acreditarea transnațională a învățământului superior (ATHEA)
 • A votat un MBA de nivel 1 în Revista CEO Global Rankings Global MBA

De ce să BSN la BSN ?:

 • Business School Netherlands este una dintre cele mai vechi, mai mari și mai acreditate școli de afaceri din Europa
 • Îmbunătățește-ți oportunitățile de carieră și promovare cu o calificare care poartă mai multe acreditări
 • Calificări la prețuri competitive și accesibile
 • Aflați de la experți experimentați și specializați din diverse industrii și medii
 • Obțineți un MBA care vă ajută să dezvoltați managementul actual și relevant și abilități interpersonale, nu doar cunoștințe de carte
 • Alăturați-vă unei rețele globale de absolvenți și stabiliți noi conexiuni de afaceri pe noi piețe
 • Aflați noi abordări în luarea deciziilor și rezolvarea problemelor din diferite culturi și perspective

„Dă-i unui om un pește, hrănește-l o zi. Învață un bărbat să pescuiască, hrănește-l o viață ”- Lao Tzu (învățătorul inițial de acțiune)

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Business School Netherlands (BSN), the Action Learning business school, has been actively involved in the development and education of business professionals since 1988. BSN continues to expand inter ... Citeste mai mult

Business School Netherlands (BSN), the Action Learning business school, has been actively involved in the development and education of business professionals since 1988. BSN continues to expand internationally and has established educational partnerships in over 38 countries and offers students exposure to a truly global network of action learning empowered business leaders. Citește mai puţin
Buren , Cape Town + 1 Mai mult Mai Puțin