MBA International Food and Agribusiness

Globalizarea crescândă a industriei alimentare a evidențiat necesitatea unor manageri cu experiență a condițiilor sociale, culturale, de producție și de consum pe principalele piețe ale lumii. Aprovizionare și aprovizionare în sectorul alimentar devine din ce în ce mai competitivă și mai complexe.

Acest MBA oferă oportunitatea pentru tine de a obține înțelegere și experiență de producători, procesatori, consumatori și factorii de decizie politică în termen de cel puțin două dintre cele mai mari blocuri comerciale și piețe din lume.

companiile multinaționale existente și care aspiră sunt în căutarea pentru manageri cu cunoștințe și abilități lingvistice transnaționale, care sunt capabile să funcționeze cu încredere și competent în diferite regiuni ale lumii.

Acest MBA a fost dezvoltat pentru a crea calibrul managerului necesar pentru a umple un rol vital în această industrie globală complexă și dinamică. Cursul se concentrează asupra industriei alimentare și agro-alimentar și oferă o oportunitate unică pentru studiul transatlantic pentru a pune subiecții de gestionare în cauză într-un context european sau Statele Unite ale Americii. Acest lucru se realizează prin studiul partea învățat a cursului în Utah State University, Logan, Utah și în Școala de Afaceri și Antreprenoriat de la Universitatea Agricolă Regale, Cirencester, Marea Britanie.

MBA este validată și eliberată de Universitatea Regală Agricolă.

Pentru cine este cursul?

Recrutarea este la nivel mondial, iar candidatul ideal va fi foarte motivați, cu un grad în mod normal, la nivel 2.1 (sau echivalent) și / sau o experiență substanțială a managementului. Participanții trebuie să se aștepte să ajungă la poziții de conducere în companii, agenții sau instituții în cazul în care de afaceri internaționale reprezintă o activitate majoră. De asemenea, se va potrivi cu cadre universitare, consilieri, proiectanți și consultanți în afaceri sau de guvern.

MBA oferă oportunitatea de studiu in Marea Britanie si SUA, crearea de legături comerciale comerciale și posibilități de carieră de deschidere. Obiectivul este de a produce absolvenți de MBA care au caracteristicile și abilitățile pe care industria alimentară și agro-alimentar necesită: competențe în disciplinele de bază de afaceri și experiența condițiilor de pe ambele maluri ale Atlanticului, plus abilități de prezentare și de capacitatea de a contribui la companie foarte repede.

Despre curs

Elementul învățat a cursului este efectuată la Utah State University (usu), Logan, Statele Unite ale Americii din august până în decembrie și Universitatea Regală Agricolă (RAU), din ianuarie până în aprilie. După finalizarea cu succes a modulelor specificate în SUA, Universitatea Romano-Americana va acredita acest studiu ca înainte și ai acorda credite academice pentru a vă permite să înceapă studierea modulelor de bază la Universitatea Romano-Americana. Acest lucru este urmat de echipa de proiect și disertație.

Cerințe de intrare

  • Cerința minimă de intrare normală va fi un grad Onoruri la al doilea nivel superior, sau o calificare academică echivalentă dintr-o instituție internațională comparabilă.
  • Un minim de experiență de lucru de doi ani, cu responsabilități de conducere.
  • Candidații mature, cu experiență semnificativă de lucru relevante și calificărilor universitare mai mici pot fi, de asemenea, luate în considerare pentru intrarea, în urma interviu personal cu directorul de golf.
  • În cazul în care prima limbă nu este limba engleză, vom accepta test de limba engleza (International IELTS), cu un scor minim de 6,5 medie, cu nici un element sub 5,5.
  • Dacă aveți alte calificări, inclusiv premii de peste mări și calificări alternative de limba engleză, vă sunt sfătuiți să contacteze Admitere pentru a discuta oportunitatea de atribuire pentru intrarea pe curs.
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Royal Agricultural University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
12 luni
La zi
Price
15,000 GBP
După locații
După dată