MBA International Management

Generalități

Programul de descriere

grad

Master of Business Administration (MBA)

Limbajul cursului

Programul nostru se desfășoară în întregime în limba engleză; pentru studenții internaționali, cursurile de limbă germană la toate nivelurile sunt integrate în programul nostru.

Semestrul de admitere

Vara (absolvenți de afaceri numai) și semestru de iarnă (toate celelalte grade)

Începutul programului

Semestrul de iarnă: sfârșitul lunii septembrie
Semestrul de vară: începutul lunii martie (curs rapid pentru absolvenții de afaceri)

Durata programului

4 semestre (21 luni) pentru absolvenții non-de afaceri
3 semestre (15 luni) pentru absolvenții de afaceri [= fast track]

Taxele de program *

3.950 € pe semestru

* subiect de schimbare pentru anii universitari viitori

Cerințe de aplicare

• Diplomă de licență

• 2 ani de experiență profesională după o primă diplomă universitară

Scorul GMAT: 550

• scor TOEFL: 100 (IBT)

• Interviu personal; interviul telefonic este posibil pentru solicitanții de peste mări

Vă rugăm să rețineți că solicitanții din Germania, Elveția și Austria trebuie să aibă o primă diplomă de studii superioare de 2,5 ani sau mai mare. GMAT nu este o cerință obligatorie pentru solicitanții din aceste trei țări.

Termen limita

15 iunie pentru semestrul de iarnă (sau 31 iulie pentru titularii de viză germană)
15 decembrie pentru semestrul de vară (sau 31 ianuarie pentru titularii de viză germană) (curs rapid pentru absolvenții de afaceri)
Comitetul de Admitere al MBA examinează cererile în mod continuu pe tot parcursul anului.

De ce MBA Pforzheim în managementul internațional?

Bucurați-vă de o educație de înaltă calitate.
Clasat printre cele »Top 10 cursuri internaționale de masterat - Made in Germany«, MBA Pforzheim te pregătește să iei responsabilitatea managerială. Angajamentul nostru față de îmbunătățirea calității și continuă este confirmat de acreditarea AACSB International. Pforzheim University Business School aparține grupului de elită de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din întreaga lume și la mai puțin de zece din aproximativ 200 de programe de afaceri germane care sunt acreditate AACSB.

Îmbunătățiți oportunitățile de carieră.
MBA Pforzheim deschide noi oportunități largi pentru dezvoltarea carierei. Indiferent dacă doriți să abordați noi provocări, ați experimentat o încetinire a curbei de învățare sau nu puteți să vă deplasați în compania actuală, Pforzheim MBA vă permite să vă reîncărcați cariera cu noi cunoștințe și abilități, o nouă rețea profesională și o asociație de brand nou. Dacă aveți un background non-business, Pforzheim MBA vă pregătește să vă reorientați cariera spre afaceri și management.

Concentrați-vă asupra a ceea ce aveți cu adevărat nevoie.
Oferim competențe de afaceri, nu doar teorii. Profesorii noștri nu dețin doar doctorat, doctorat. sau diplome de master - au lucrat timp de cel puțin 5 ani în funcții de conducere. Predarea noastră se bazează pe cercetare, precum și pe experiență profesională. Mai mult decât atât, sistemul de module Pforzheim MBA vă permite să vă individualizați studiul pentru a-ți împuternici puterile.

Bucurați-vă de progresul individual în carieră și coaching.
Profesorii noștri sunt antrenorii tăi, nu instructorii tăi. Veți beneficia de mentorat individual de la profesori pe tot parcursul studiilor. Mărimea cursului nostru mic încurajează interacțiunea intensă a studenților cu facultate, care este crucială pentru obținerea celui mai bun rezultat din studiile dumneavoastră MBA.

Obțineți informații despre afaceri.
Fiind înconjurat de unele dintre cele mai puternice companii din lume vă permite să beneficiați de potențialul regiunii Pforzheim-Stuttgart. Colaborăm cu diverse companii din diferite sectoare, prin proiecte de companie, vizite de companie și vorbitori invitați în clasă. Aceste legături strânse cu practica sunt o parte vitală a educației noastre de management din Pforzheim.

Descoperiți afacerile de mâine.
Vă pregătim să gestionați marile provocări ale secolului XXI în beneficiul companiei dvs. Cursurile noastre în discipline de afaceri precum Marketing, Consultanță, Contabilitate și Finanțe abordează nevoile afacerii de mâine. În plus, specializările noastre abordează provocările de mâine în domeniul managementului inovării, al sustenabilității și al globalizării. Mai mult decât atât, oferim cursuri de pregătire a competențelor soft pe tot parcursul studiilor.

Globalizați-vă rețeaua.
80% dintre studenții MBA Pforzheim sunt internaționali, venind de pe toate continentele. Rețeaua globală, interculturală începe chiar în sala de clasă. Competența interculturală nu este doar învățată teoretic, ci este câștigată practic prin interacțiunea zilnică. Acest lucru va fi important în viitorul tău profesional în procesele de negociere și munca în echipă. Renumiți profesori de la universitățile partenere contribuie la programul nostru.

Savurați cultura internațională.
MBA Pforzheim oferă posibilitatea de a studia în două țări sau chiar două continente într-un program, la universitățile partenere din SUA, America Latină, Asia sau Europa. Pentru studenții cu o primă diplomă de la o instituție germană, este obligatorie studierea celui de-al treilea semestru în străinătate. Pentru toți ceilalți studenți, este opțional.

Obțineți o educație de ultimă generație la un cost rezonabil.
Intenția noastră nu este de a maximiza profiturile, ci de a oferi o educație durabilă în management pentru generațiile viitoare de directori. Veți obține mai mult pentru mai puțin - o diplomă și abilități recunoscute pe plan internațional pentru a face față provocărilor de afaceri ale secolului XXI.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The establishment and historical development of the Pforzheim University is linked in many ways to the evolvement of the regional economy which today is one of Europe's leading business regions. The d ... Citeste mai mult

The establishment and historical development of the Pforzheim University is linked in many ways to the evolvement of the regional economy which today is one of Europe's leading business regions. The demand for specialists in the various fields of the jewellery industry over the last 130 years has resulted in the development of an important applied university of sciences with a variety of studies which is second to none in Germany. Citește mai puţin