MBA Leadership și Dezvoltare Management

Generalități

Programul de descriere

Baltimore MBA - puternic, flexibil și proiectat de tine.

Universitatea din Baltimore MBA este proiectat cu tine (și angajatorul dumneavoastră) în minte. Aveți opțiunea de a lua cursuri într-o clasă tradițională, online sau ambele - alegerea dvs. Orice ați decide, veți învăța alături de alți studenți care doresc să crească profesional, la fel ca dumneavoastră.

Cerințe de program

36-48 program de credit, inclusiv un Capstone și o alegere de 11 domenii de specializare.

Opțiuni flexibile

Disponibil complet online, într-o clasă tradițională, sau ca o combinație a celor două.

Costurile programului

Taxele de școlarizare sunt de 840 USD pe credit în stat, 1,172 USD în afara statului. Studenții online MBA și rezidenții din regiune plătesc rata in-state.

Depășirea așteptărilor.

Studenții noștri ne spun că depășim așteptările lor în cinci domenii-cheie: dezvoltarea personală, avansarea cunoștințelor / abilităților tehnice, creșterea salariilor, o mai mare vizibilitate la organizații și plasarea locurilor de muncă.

(Sursa: sondajul intern 2016 al studentului actual de MBA)

Acreditarea internațională AACSB vă asigură că vă oferim un program de calitate care vă poate ajuta astăzi - dar în cele din urmă vă oferă cunoștințele și abilitățile pentru mâine.

Conducerea și dezvoltarea managementului

Specializarea MBA în leadership și management de dezvoltare se concentrează pe conceptele de bază ale conducerii și managementului, incluzând, dar fără a se limita la, conducerea, conducerea globală, managementul resurselor umane și subiecte de comportament organizațional.

Cursuri de specializare (9 credite)

Numărul cursuluiCondiție prealabilă: MGMT 600 sau MGMT 605 3 MGMT 710 Managementul resurselor umane

Condiție prealabilă: MGMT 600 sau MGMT 605
3 MGMT 730 Leadership, Învățare și Schimbare 3 MGMT 731 Leadership Seminar 3 MGMT 780 Conducerea în culturi

Condiție prealabilă: MGMT 600 sau MGMT 605
3

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting.

The University of Baltimore provides innovative education in business, public affairs, the applied liberal arts and sciences, and law to serve the needs of a diverse population in an urban setting. Citește mai puţin